Obavijesti

News

Komentari 230

Teroristički napad? Mostarska policija dobila ozbiljne prijetnje

Teroristički napad? Mostarska policija dobila ozbiljne prijetnje
1

Policijske snage dignute su u stanje pripravnosti, a oko 10.30 sati helikopteri su nakratko nadlijetali iznad Mostara. Policija istražuje i poruke o novom napadu

VIDEO

Mostarska policija dobila je ”vrlo ozbiljne prijetnje” o mogućem terorističkom napadu, doznaje portal Bljesak.info.

Zbog svega toga su policijske snage dignute u stanje pripravnosti, a oko 10.30 sati helikopteri su nakratko nadlijetali iznad Mostara.

Podsjećamo, ranije smo objavili kako se Federalna uprava policije uključila u istragu poruka koje su proteklog tjedna kružile Mostarom o mogućem napadu ”poput onoga u Zvorniku” te na poziv da se izbjegavaju veća okupljanja.

Naime, od prošlog četvrtka u popodnevnim satima Mostarom se počela širiti informacija kako neki "povjerljivi izvori najavljuju mogućnost napada poput onih u Zvorniku u naredna 3-4 dana, pa se savjetuje da se tih par dana izbjegavaju veći događaji".

- Najavili su nam neke prijetnje, u pripravnosti smo, ali ništa se nije dogodilo - potvrdio nam je i jedan policajac.

Podsjetimo, Nerdin Ibrić (24) je 27. travnja nešto prije 19 sati dovezao se crnim Golfom pred policijsku postaju u Zvorniku. Izašao je iz vozila s puškom pumpericom u ruci i uz povike 'Allah Akbar' počeo je pucati na policajce. Ubio je policajca Dragana Đurića, a ranio Stevu Milovanovića i Željka Gajića. Došlo je do razmjene vatre između napadača i preostalih policajaca u kojoj je napadač ubijen. 

Policijska postaja u Mostaru napadnuta je 1997. godine. U eksploziji je tada bilo uništeno 120 stanova, od čega 56 potpuno, te 120 automobila, od čega 46 potpuno. Bio je to prvi islamistički teroristički napad u BiH.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.