Obavijesti

News

Komentari 85

Tko se normalan ovako šali?! Kihnuo pa rekao da ima ebolu

Tko se normalan ovako šali?! Kihnuo pa rekao da ima ebolu
6

'Nestabilan' putnik u zrakoplovu koji je u srijedu sletio u Dominikansku Republiku izjavio je da boluje od ebole. Pozvane su službe, no uzbuna je srećom bila lažna

VIDEO

Amerikanac je izazvao paniku u zrakoplovu koji je iz Philadelphije sletio u Dominikansku Republiku nakon što je iz šale kihnuo i viknuo 'Imam ebolu!'.

Muškarac nije bio zaražen, no odmah su ga odvela četvorica u zaštitnim odjelima te ga smjestili u medicinski centar u zračnoj luci u Punta Cani. Svih 255 putnika zbog njegove je šale bilo prisiljeno sjediti u zrakoplovu dva sata sve dok se posada i druge službe nisu uvjerile da muškarac zaista nije zaražen te da je riječ o neprimjerenoj šali.

'Humoristični' putnik navodno je kihao i kašljao tijekom cijelog četverosatnog leta US Airwaysa, što su rani simptomi smrtonosne bolesti.

Jedan od putnika snimio je i video na kojemu se vidi kako stjuardesa putnicima naređuje da ostanu sjediti dok u zrakoplovu ulaze ljudi u plavim zaštitnim odjelima.

- Samo da vam kažem, ovaj posao radim 36 godina i mislim da je ovaj čovjek idiot - rekla je stjuardesa.

VIDEO

SAD pojačala medicinske kontrole u bolnicama

Do incidenta je došlo u srijedu nakon što je Bijela kuća pristala pojačati medicinske kontrole u bolnicama diljem zemlje.

- Riječ je lažnoj uzbuni koju je izazvao jedan od putnika koji je blago nestabilan - rekao je Alberto Smith , operativni voditelj zračne luke Punta Cana.

Nije želio pojasniti što je mislio pod 'nestabilan', ali je dodao da je putnik želio privući pažnju te nije nedavno putovao u Afriku, piše Daily Mail.

Ebola i u Češkoj? Muškarac na testiranju u praškoj bolnici

Praška bolnica Bulovka testira 56-godišnjeg Čeha na simptome virusa ebole , potvrdio je u četvrtak glasnogovornik bolnice, prenosi Reuters .

Muškarac, koji je nedavno bio na putovanju u Liberiji, nalazi se u izolaciji u bolnici, a testovi su poslani u laboratorij u Berlin . Rezultati bi trebali biti poznati tijekom petka, rekao je glasnogovornik bolnice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'
'STABILNO JE'

Detalji napada poskoka kod Vrgorca: 'Mama je bila smirena, u Splitu su joj dali terapiju'

Ono što je zanimljivo je da se otrovnica kreće u radijusu od pedesetak metara i da nikada nije sama. Pravilo kako je uglavnom njeno stanište u kamenjaru više ne vrijedi jer se može pronaći i u gustoj šumi gdje je hladovina