Obavijesti

News

Komentari 44

Asad zaprijetio: Ako napadne, SAD može očekivati posljedice

Asad zaprijetio: Ako napadne, SAD može očekivati posljedice
2

Francuska je predložila da UN usvoji rezoluciju o kemijskom oružju u Siriji. Rusija je rekla da je taj prijedlog "neprihvatljiv". Sirija je pak spremna oružje staviti pod nadzor

VIDEO

Sirijski predsjednik Bašar al-Asad upozorio je na moguće regionalne posljedice ako Amerika pokrene vojni udar na Siriju. 

Prema lažima koje slušamo zadnja dva tjedna moramo očekivati najgore. Zadnje dvije i pol godine živimo u teškim uvjetima i pripremamo se za svaku mogućnost, ali to ne znači da će stvari biti bolje. Naprotiv, pogoršat će se sa svakim 'glupavim' udarom ili glupim ratom. Nitko ne može reći kakve će biti posljedice tog udara. Ne govorim samo o Siriji, ovdje su sve regije međusobno povezane. Ako negdje udarite možete očekivati posljedice od tamo gdje se ne nadate, i te posljedice mogu imati različite oblike - rekao je Asad, javlja BBC.

UN otkazao sjednicu o Siriji: Potrebne dodatne konzultacije

Vijeće sigurnosti UN-a sazvalo je za večeras u 22 sata po srednjoeuropskom vremenu izvanrednu sjednicu na temu 'Sirija', javlja njemački Bild.  No kako javlja BBC sjednica je otkazana i objavljeno je da su potrebne nove konzultacije. 

Podsjetimo, Rusija je predložila Siriji da svoje kemijsko oružje stavi pod kontrolu međunarodne zajednice. Nadaju se da će tako spriječiti vojni napad SAD-a na Siriju. Sirija je ruski prijedlog prihvatila. 

Francuska je pak predložila da UN usvoji rezoluciju o kemijskom oružju u Siriji. Rusija je rekla da je prijedlog Francuske "neprihvatljiv". 

Putin: Sirija će predati kemijsko oružje, ali tek nakon što se SAD obveže da neće napasti

Ruski predsjednik Vladimir Putin je pak postavio uvjet da se SAD i njihovi saveznici obvežu da neće napasti Siriju, a tek onda će Sirija svoje kemijsko oružje staviti pod kontrolu međunarodne zajednice. Predsjednik SAD-a Barack Obama je pak rekao kako je ruski prijedlog da se sirijsko kemijsko oružje stavi pod međunarodnu kontrolu 'potencijalno pozitivan' te je obećao da će prijedlog ozbiljno razmotriti i uzeti ga s rezervom.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa