Obavijesti

Tech

Komentari 69

Uključite se do 11 sati u igru i osvojite iPhone 6 Plus!

Uključite se do 11 sati u igru i osvojite iPhone 6 Plus!
4

Samo na 24sata.hr imate priliku osvojiti fantastičnu nagradu - iPhone 6 Plus! Uključite se jer možda uskoro najiščekivaniji smartphone na svijetu dođe baš u vaše ruke

VIDEO

Propustili ste našu nagradnu igru u kojoj smo poklanjali iPhone 6? Nema veze jer je upravo u tijeku još veća nagradna igra u kojoj poklanjamo još bolji iPhone - ovoga puta iPhone 6 Plus!

Uključite se u nagradnu igru portala 24sata.hr i Mondo Internet Supershopa i osvojite najtraženiji smartphone na svijetu! Put do nagrade je vrlo jednostavan - potrebno je samo odgovoriti na tri lagana pitanja i pričekati objavu dobitnika jer možda baš vas iznenadimo vrijednom nagradom!

KLIKNITE I UKLJUČITE SE!

OBAVIJEST SUDIONICIMA: Zbog velikog interesa za nagradnu igru, ulazak u kviz i odgovaranje na pitanja se odvijaju nešto sporije no radimo na otklanjanju poteškoća. Kviz je funkcionalan, ali je potrebno malo pričekati da se pokrene nakon otvaranja zbog čega vas molimo za strpljenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon što točno odgovorite na sva tri pitanja popunite obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo vas, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možete ukupno pet puta s jednom mail adresom do završetka igre 02. prosinca u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući najsretnijeg sudionika.

Objava dobitnika

Imena dobitnika potražite 02. prosinca iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnik će o dobitku biti obaviješteni mailom, a u slučaju da ima prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će mu biti dostavljena na kućnu adresu. Pročitajte detaljna pravila nagradne igre.

O nagradi

iPhone 6 Plus može se pohvaliti sljedećim karakteristikama:

iPhone 6 nije samo veći — on je po mnogočemu i bolji. Narastao je, ali se i bitno stanjio. Moćniji je nego ikad, ali i neobično nježan prema bateriji. A njegova glatka metalna površina besprijekorno se spaja s novim Retina HD zaslonom.

Riječ je o jedinstvenom dizajnu u kojem hardver i softver rade u savršenom skladu i zbog kojeg je nova generaciju iPhonea bolja u svakom pogledu.

Glavne značajke: iPhone 6 Plus ima A8 čip, Touch ID, brže 4G LTE bežično povezivanje, novu kameru iSight od 8 MP s Focus Pixels tehnologijom i iOS 8.

Ostale značajke: nano SIM, senzor otiska prsta, NFC, aGPS i GLONASS, digitalni kompas, barometar, akcelerometar, senzor blizine, žiroskop, povezivanje: 3G, 4G/LTE, EDGE, GPRS, HSDPA, Hotspot, USB, WLAN, 4.0 Bluetooth

UKLJUČITE SE I OTKRIJTE ZAŠTO JE NAJTRAŽENIJI SMARTPHONE NA SVIJETU!

Sretno svima!

iPhone 6 Plus potražite na Mondo Internet Supershopu

U slučaju da iPhone ne osvojite, smartphone možete kupiti u Mondo Internet Supershopu! Mondo je s vama već godinu dana i postao je prepoznatljivo mjesto online kupovine u Hrvatskoj s više od 40.000 zadovoljnih kupaca.

Mondo u svojoj ponudi ima široki asortiman proizvoda podijeljen u 11 kategorija:  škola, knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, auto, tehnika i dom/vrt.

Kao brend, Mondo teži izgradnji povjerljivog odnosa sa svojim kupcima te im nudi 100% sigurnu kupovinu, ažurnu korisničku podršku i  jamstvo kupljenih proizvoda. Kupci na Mondu mogu očekivati potpunu uslugu u cijelom procesu narudžbe i korisničku podršku nakon kupovine. Odnos s kupcima uvijek je dvosmjeran jer Mondo sluša i uzima u obzir njihove zahtjeve i komentare kako bi kreirao što kvalitetniju i potpuniju uslugu.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Dobitnici nagrade će biti fotografirani s nagradom te će njihova fotografija, podaci (ime, prezime i grad) te kratka izjava biti objavljeni u članku na 24sata.hr.

Prijavom u nagradnu igru prihvaćate primanje newslettera portala 24sata.hr i Monda na svoju mail adresu.

KLIKNITE I UKLJUČITE SE!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4
TROJAC NA TESTU

Svaki sa svojim karakterom: Testirali smo Huawei Watch GT4

GT4 dolazi u tri različita izdanja, ali s impresivnom baterijom koja radi do 14 dana s jednim punjenjem. Metalna kućišta s različitom obradom i bojama te remenjem, svakom satu daju i drugačiji fokus, no nedostaje i dalje velik broj aplikacija

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'
ISTRAŽIVANJE CRVENOG PLANETA

Helikopter Ingenuity poslao je posljednju poruku s Marsa: 'On će sada biti testna platforma...'

Dosad je Ingenuity ukupno prešao oko 17 kilometara i letio na visini od 24 metra. Na Mars je stigao u veljači 2021. na roveru Perseverance
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle