Obavijesti

Tech

Komentari 26

Dečki od 6,8 milijuna kuna: U aplikaciju su investirali stranci

'NANJUŠILI' IH MAĐARI: Luka Macner (30) i Nikola Mratinić (22) razvili su fitness aplikaciju Madbarz, koja je oduševila investitore. Dogovorili su se u mjesec dana

VIDEO

Aplikacija je trenutačno u zadnjim fazama testiranja. Od testnih korisnika primamo sugestije, a njihovi dojmovi su zasad odlični. Interes je golem, a na Facebooku nas stalno ispituju kad će aplikacija izaći, kažu Luka i Nikola.

Oni su strast prema sve popularnijem uličnom vježbanju odlučili “pretočiti” u unosan posao i posvetili se izradi aplikacije Madbarz. Ona nudi savjete kako vježbati pojedine dijelove tijela i pratiti napredak korisnika, koji rezultate, vježbe i ideje može dijeliti s drugim korisnicima. Ulično vježbanje ili “street workout” vrsta je intenzivnog treniranja u parkovima i na ulicama koja kombinira gimnastiku, trčanje, akrobatiku i atletiku.

- Velik izbor vježbi i algoritam koji prilagođava preporučeni broj ponavljanja za svaku vježbu na temelju prethodno ostvarenih rezultata omogućava da pokrivamo sve težine izvođenja što aplikaciju čini prikladnom za početnike i za naprednije - objašnjava Nikola.

Njihovu ideju prepoznao je mađarski fond Traction Tribe i osigurao im investiciju, kojom je njihova tvrtka procijenjena na 6,8 milijuna kuna.

- Stjecajem sretnih okolnosti upoznali su se s projektom pri posjetu Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva u kolovozu, a dogovorili smo se u mjesec dana - kaže Luka i dodaje kako će investiciju iskoristiti za zapošljavanje novih programera.

Na njihovoj službenoj stranici madbarz.com više od 50.000 ljudi je na listi čekanja za aplikaciju, koja bi uskoro trebala izaći, a zasad je besplatno dostupna samo spomenuta “beta” verzija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama