Obavijesti

Tech

Komentari 69

Gomila akcije i zabave u 2016. uz najbolje akcijske avanture

Gomila akcije i zabave u 2016. uz najbolje akcijske avanture
1

Ova je godina bila vrlo bogata odličnim, AAA akcijskim avanturama visoke razine produkcije, a u ovom smo pregledu odabrali one najbolje.

VIDEO

Uz pucačine i RPG naslove podjednako obožavamo i žanr akcijskih avantura jer često vole kombinirati ta dva spomenuta žanra; u nekim slučajevima više, ili pak manje. No kako god da okrenemo, volimo kad razvojni tim pogodi onaj pravi balans. Ova je godina bila vrlo bogata odličnim, AAA akcijskim avanturama visoke razine produkcije, a u ovom smo pregledu odabrali one najbolje.

Dishonored 2

Uz impresivan i raznolik set skillova za oba lika, impresivan i "živ" svijet, te fantastičan dizajn nivoa, Dishonored 2 je zbilja odličan naslov. Naslovu možda nedostaje nešto originalnosti u centralnoj priči, no u svemu ostalome ovaj nastavak uspijeva nadmašiti svog prethodnika. Ipak, loša PC verzija malo nam je pokvarila ukupan dojam. Srećom, Arkane se trudi popraviti stvari, te naporno radi na zakrpama i optimizaciji igre.


Hitman

Priča u posljednjoj epizodi novog Hitmana završila je s cliffhangerom što nam se nikako ne sviđa, no istini za volju, Hitmana nikada nismo niti igrali zbog slojevite i vješto napisane radnje već zato što volimo ubijati virtualne nesretnike s vilicama i daskama od WC školjke dok smo prerušeni u perača suđa ili nindžu. Sve u svemu - tople preporuke.

Mafia III

Mafia 3 je iskustvo od 30+ sati. Prožeta nekim grafičkim nedostacima, opet uspijeva sve ono što joj nedostaje nadoknaditi osvježavajućim izvođenjem i nadprosječno dobro ispričanom pričom. Iako sada više liči na jedan GTA naslov nego na svoj prvi nastavak, Mafia 3 i dalje uspijeva ostati svoja. Svoj naglasak usmjerava na elemente koji joj najviše znače i koje čak ni zamućena grafika i tehnički problemi ne mogu sakriti. Bez sumnje bi paket ispravki u obliku većeg patcha podigao generalni dojam i ocjenu, ali i ovako kako stvari sada stoje, Mafia 3 je jedna odlična igra, koja je nasuprot svim svojim nedostacima i dalje duboka i neustrašivo zabavna.

Ostatak popisa najboljih ovogodišnjih akcijskih avantura donosi IGN Adria.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.