Obavijesti

Tech

Komentari 0

Hitman Episode 2: Sapienza je igra u svom najboljem svjetlu

Hitman Episode 2: Sapienza je igra u svom najboljem svjetlu
1

Uspavana Sapienza možda ne izgleda spektakularno i svjetlucavo kao u gradu svjetlosti, Parizu, no promjena tempa u ovoj epizodi zapravo je izuzetno dobro došla.

VIDEO

Nova epizoda Hitmana pokazuje da taj rascjepkani pristup novim avanturama Agenta 47 zapravo i nije toliko loš, jer Sapienza je živ dokaz da IO Interactive definitivno nije izgubio onu "magiju". Štoviše, ovim su DLC-om dokazali da Hitman može biti onaj dobri, stari, ali zapakiran u novi sadržaj koji najpoznatijem plaćenom ubojici u gamingu omogućuje neke sasvim nove trikove. Sapienza je izvrstan level prepun potencijala za eksperimentiranje koji shodno tome može ponuditi sate i sate gameplaya.

Agent 47 je prigodno odjeven za talijanski primorski gradić; kao da se poslužio ormarom Daniela Craiga, a da u oči ne upada njegova prepoznatljiva "ćelenka", lako bi ga mogli zamijeniti za 007. Samo mu još nedostaje novi Aston Martin.

Uspavana Sapienza možda ne izgleda spektakularno i svjetlucavo kao u gradu svjetlosti, Parizu, no promjena tempa u ovoj epizodi zapravo je izuzetno dobro došla. Predlažemo da, prije no što krenete u akciju, Sapienzu promotrite s crkvenog zvonika, koji će vam omogućiti vrlo dobar panoramski pogled na situaciju. S druge strane, iako Sapienza izgleda fantastično, voice acting istovremeno nije baš na tom nivou jer, eto, u talijanskom gradiću očekivali bi talijanski jezik, no umjesto toga, u Italiji očito svi govore savršeni engleski s američkim naglaskom. Naravno, nije u pitanju nešto što nas je kompletno odbilo od igranja, no pomalo ubija atmosferu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ono što nas je konstantno vraćalo u igru jest nevjerojatno dobar dizajn samog levela. Naime, iako u tekstu Sapienzu zovemo "gradićem", neka vas ne zavara taj deminutiv, jer Sapienza je za pojmove nivoa u Hitman franšizi zapravo prilično velika. Na raspolaganju imate grad, ogromnu vilu i podzemno područje, a svako od njih nudi impresivnu količinu mogućnosti za eksperimentiranje. Dajte si vremena i proučite svaku sitnicu, jer IO Interactive je zbilja posvetio pažnju detaljima, zahvaljujući kojima igra nudi iznimno velik replayability.

Zaključak

Druga epizoda Hitmana odličan je nastavak koji će ponuditi onoliko koliko se vi sami potrudite. Sapienzu možete završiti na ogroman broj načina, stoga toplo preporučujemo eksperimentiranje jer ovaj talijanski primorski gradić nudi veliki potencijal za to. Doduše, ukoliko ponavljanje misije samo kako bi vidjeli na koliko je načina možete završiti nije vaša stvar, predlažemo da pričekate finalnu ediciju, sa svim misijama u paketu.

Ocjena - 8.2
Za
+Ogromna mapa
+Puno mogućnosti za eksperimentiranje
+Velik replayability
Protiv
-Glasovna gluma ubija atmosferu
-Epizodni model se neće svakome svidjeti
Izvor: IGN Adria

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić
ROCKABILY ŽIVOT

Ana i Matija žive pedesete: Otvorili su i svoj vintage kafić

Bračni par je staru krojačku radionicu u centru Vinkovaca pretvorio u klub koji nalikuje na holivudski filmski set. Obožavaju sakupljati stare stvari, restaurirati ih....