Obavijesti

Tech

Komentari 3

Hrvatska avantura Antasia Noir traži vaš "palac gore"

Hrvatska avantura Antasia Noir traži vaš  "palac gore"
1

Radi se o point-and-click avanturi umotanoj u noir detektivsku priču s orkom Dantisom u glavnoj ulozi, koja bi u slučaju uspješne kampanje na Steamu trebala biti u listopadu

VIDEO

Zagrebačka akademija game dizajna Machina prije nekoliko dana pokrenula je Steam Greenlight kampanju za Antasia Noir, nadolazeću nezavisnu igru koju razvija nekolicina njezinih polaznika.

Radi se o point-and-click avanturi umotanoj u noir detektivsku priču s orkom Dantisom u glavnoj ulozi. Da, orkom. Pripadnikom zelene, kljovate i fiktivne rase humanoida. Da stvari budu još čudnovatije, Dantis istražuje ubojstvo vilenjačkog krijumčara u gradu Sirmiumu koji prema opisima zvuči kao neka vrsta Berlinskog zida koji dijeli Kraljevstvo Orka i Kraljevstvo Vilenjaka.

Dakle, noir detektivska avantura smještena u razdoblje Hladnog rata s likovima koji kao da su ispali iz opusa J. R.R. Tolkiena. Zainteresirani? I mi smo.

Još je teško predvidjeti koliko će Antasia Noir u praksi biti zabavna za igranje, no developerima već sada možemo dati peticu za originalnost.

U slučaju uspješno okončane Greenlight kampanje, Antasia Noir bi trebala stići na Steam tijekom listopada, a ako joj želite pomoći u ostvarenju tog cilja, već danas joj možete pokazati digitalni palac gore na njezinoj Greenlight stranici.

Izvor: IGN Adria

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan
HRVATSKA PREMIJERA

Dva hita stigla na tržište: Vozili smo novi VW Passat i Tiguan

Novi Volkswagen Passat i Volkswagen Tiguan stigli su na hrvatsko tržište, a mi smo ih već imali priliku voziti
Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare
GDJE NAJVIŠE GRIJEŠIMO

Cyber kriminal odnosi bilijune dolara. Stručnjak otkriva kako hakeri koriste i AI za nove udare

Plus+ Kibernetički kriminal i u Hrvatskoj je lani bilježio velik skok, očekuje se da će globalni trošak eksplodirati. Stručnjak za informacijsku sigurnost otkriva gdje najviše griješimo, ali i što poduzeti da se zaštitimo