Obavijesti

Tech

Komentari 284

'Kao iz pakla': Kolindin web među najgorima je na svijetu

Stranica Ureda Predsjednice našla se u neslavnom društvu još tisuću web stranica koje su posjetitelji stranice Websites from Hell ocijenili najgorima na svijetu

VIDEO

Portal Websites from Hell (Web stranice iz pakla) na popis najgorih internetskih stranica na svijetu dodao je i web stranicu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.

Stranica Ureda Predsjednice našla se tako u neslavnom društvu još tisuću stranica koje su posjetitelji stranice Websites from Hell ocijenili najgorima. 

No, čini se da tamo neće još dugo ostati jer glasnogovornik Predsjednice Luka Đurić poručuje da je nova i modernija stranica u pripremi:

- Mogli smo ju pustiti i ranije, ali ipak je potrebno određeno vrijeme da se sve pripremi i prođe sigurnosne provjere. Mogu reći da ćemo novi web Kolinde Grabar Kitarović pustiti krajem mjeseca, dakle do kraja ovoga tjedna - rekao je Đurić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Web stranica mora biti noćna mora"

- Web stranica treba biti noćna mora. Mora biti puno GIF-ova, Java aplikacija, šarenih pozadina. Ako naletite na takvu stranicu, slobodno ju prijavite - stoji u opisu kriterija za " web stranice iz pakla".

Osim Kolindine, među najgorima našla se i još jedna hrvatska web stranica. Riječ je o webu Turističke zajednice Delnice. No, u međuvremenu je Turistička zajednica toga grada redizajnirala svoj web pa će s popisa vjerojatno biti skinut. Što se tiče stranica Ureda predsjednika, one su za vrijeme Ive Josipovića imale moderniji dizajn, no vratili su ih na staro inauguracijom Grabar Kitarović.

Inače, većina stranica na tom neslavnom popisu ima zastarjeli dizajn koji više priliči kraju 20. stoljeća nego 2015. godini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 284
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje