Obavijesti

Tech

Komentari 3

Milijun i sto tisuća razloga da kažemo: Hvala svim fanovima!

Facebook stranica 24sata prešla je brojku od 1.100.000 fanova i čvrsto drži prvu poziciju među hrvatskim medijima.

VIDEO

24sata čvrsto drži prvu poziciju po čitanosti među hrvatskim medijima, a snagu brenda 24sata dokazuje i dominantna pozicija na društvenim mrežama gdje je naša Facebook stranica prešla brojku od 1.100.000 fanova. Nastavit ćemo vam donositi pravovremene, relevantne informacije, ali vam ponuditi i zanimljiv, zabavan sadržaj.

Prateći trendove i nove mogućnosti koje nudi Facebook, svojim smo čitateljima prvi u Hrvatskoj omogućili Facebook Live prijenose i Instant Articles koji se učitavaju do 10 puta brže od ostalih članaka i nude sasvim drugačije, bogatije korisničko iskustvo.

Neki od prijenosa uživo pregledani su gotovo 200.000 puta uz preko 2000 komentara. Svaki puta kada dobijete notifikaciju da smo "Live" svakako nam se pridružite.

Kada u newsfeedu na mobitelu uz naše objave primijetite ikonu groma, članak možete pročitati kao Instant Article što znači da vas čeka kvalitetan sadržaj koji će se trenutno učitati. Razlog za veliki Like, zar ne?

Kako bismo dodatno obogatili sadržaj koji objavljujemo, važni ste nam i vi, naši čitatelji reporteri. Upravo zato, šaljite nam događaje koje snimite i možda upravo vaš video zaradi nagradu do 1.000 kuna. Već je prvi objavljeni video čitatelja ostvario gotovo 90.000 pregleda.

 

U mnoštvu odličnog video sadržaja koji vam nudimo, posebno mjesto zauzimaju i naše video vijesti. Svaki dan u 11.15 i 18.15 sati informirajte se uz našu odličnu ekipu novinara. Već sada su to jedine vijesti koje vam trebaju.

Na kraju, željeli bismo još jednom zahvaliti svima koji su nas prepoznali kao najbolji izvor vijesti i zabave. Upravo ćemo zbog vas biti još bolji, zanimljiviji i zabavniji! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama