Obavijesti

Tech

Komentari 3

"Ovo je savršeno vrijeme za igru o Prvom svjetskom ratu"

"Ovo je savršeno vrijeme za igru o Prvom svjetskom ratu"
1

Battlefield 1 će "nagrađivati kreativne igrače koji će pristupati sukobima na nekonvencionalne načine," no glavni dizajner igre nije pobliže objasnio što to točno znači.

VIDEO

Tijekom nedavne prezentacije na kojoj je službeno najavljen Battlefield 1, naše su kolege s azijskog IGN-a porazgovarali s glavnim dizajnerom igre, Danielom Berlinom koji je objasnio zašto je upravo ovo savršeno vrijeme da Electronic Arts i DICE sa svojim popularnim serijalom istraže tematiku Prvog svjetskog rata.

- Battlefield 1 će nas vratiti u samu zoru, začetak totalnog rata - period koji je iznjedrio moderno ratovanje kakvo postoji danas," objasnio je Berlin.

- Diljem cijele igre ćemo tako promatrati začetak modernog ratovanja iz današnje perspektive. Ta je odluka sjajna i zato što period koji istražujemo omogućuje veliku količinu gameplay varijacije na koju smo u DICE-u izuzetno ponosni. Prvi svjetski rat je tehnološki najraznovrsniji rat ikada vođen. Tako npr. možete vidjeti konjicu koja jaše uz tenkove ili borbe hladnim oružjem uz vatrene okršaje - nastavio je Berlin opisivati svoju nadolazeću igru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kada spomenete Prvi svjetski rat, ljudi obično pomisle samo na rovovske bitke, no ovaj se sukob sastojao od puno više toga te se radi o jedinstvenom događaju koji je kombinirao sve tada tradicionalne i moderne načine ratovanja. U osnovi se može reći kako će se Battlefield 1 igrati poput utrke u naoružanju - kaže Berlin. 

Glavni dizajner pete Battlefield igre je također obećao kako će ista imati nikada veću količinu mapa koje će tematski izuzetno varirati te je najavio kako će Battlefield 1 "nagrađivati kreativne igrače koji će pristupati sukobima na nekonvencionalne načine," iako nije pobliže objasnio što to točno znači. Osim toga, saznali smo i kako će igra imati puno intuitivnije kontrole nego što je to bio slučaj s njezinim prethodnicima te će "ovoga puta igrači morati biti puno svjesniji svoje okoline".

Battlefield 1 izlazi za PC, PlayStation 4 i Xbox One 21. listopada ove godine, a pretplatnici EA Access programa će ovaj dugoočekivani FPS moći zaigrati i tri dana prije toga datuma, odnosno 18. listopada 2016.

Izvor: IGN Adria

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle