Obavijesti

Tech

Komentari 33

Ovo su najbolji klubovi koje ćete moći izabrati u PES 2017

Ovo su najbolji klubovi koje ćete moći izabrati u PES 2017
1

Nakon najboljih igrača te savjeta i trikova koji će vam pomoći da postanete najbolji virtualni nogometaš svih vremena prelazimo na najbolje, najjače i najdominantnije klubove u novom PES-u

VIDEO

Malo je reći da nas je novi PES 2017 apsolutno oduševio pa se posljednjih dana upuštamo u malo podrobnije analize fantastične simulacije nogometa koju je Konami ove godine uspio servirati svojim fanovima.

Tako nakon najboljih svjetskih i domaćih igrača te savjeta i trikova koji će vam pomoći da postanete najbolji virtualni nogometaš svih vremena prelazimo na najbolje, najjače i najdominantnije klubove s kojima preporučamo igrati ako želite maksimalne šanse za pobjedu.

Arsenal

Krećemo s engleskom Premier ligom i abecedno prvim Arsenalom. Iako se ovaj klub u zadnjih desetak godina nije previše proslavio, nitko ne može osporiti nevjerojatno količinu kvalitete u redovima londonske momčadi koju ćete u novom PES-u bez problema vratiti na staze stare slave.

Petr Čech je i dalje golman svjetske klase, Mertersacker i Koscielny su jedan od najviših stoperskih parova u ligi, Bellerin i Monreal su sposobni paralelno igrati uloge bekova i krila, a sjajan vezni red predvođen Özilom je sposoban u sekundi prenijeti loptu na nevjerojatno brze i efikasne polušpice kao što su Sanchez i Walcott. Ako sve to zakaže, uvijek se možete osloniti na plan B, a to je nabacivanje lopte na glavu gorostasnog Girouda.

Sve u svemu, prva momčad Arsenala je odmah u startu sposobna igrati nekoliko različitih i stilova nogometa te shodno tome ne možete pogriješiti ako odlučite preuzeti klub sa sjevera Londona.

Man Red (Manchester United)

Manchester United je već nekoliko godina u tranzicijskoj fazi, no s posljednjih nekoliko transfera, stvari u najtrofejnijem engleskom klubu su napokon počele sjedati na mjesto.

Tako Crveni vragovi sada računaju na usluge jednog od najboljih svjetskih golmana Davida De Gee, mladog ali sposobnog stoperskog para Baillyja i Smallinga te najskupljeg igrača na svijetu Paula Pogbe. U napadu pak imate hrpetinu opcija s brzim polušpicama i špicama kao što su Depay, Martial, Mkhitaryan i Rashford čije sposobnosti dobro nadopunjavaju one Rooneyja i Ibrahimovića, dva vrlo iskusna i nimalo slabašna momka koji će napraviti kaos u svakoj obrani.

Baš kao što je slučaj i s Arsenalom, Manchester United na raspolaganju ima vrlo široki repertoar igrača svjetske klase zahvaljujući kojem ćete svakoj utakmici moći pristupiti na više različitih, ali jednako kvalitetnih načina.

PM Black White (Juventus)

Stara dama se zadnjih godina vratila na staze stare slave, a njena PES 2017 verzija nije ništa slabija od one prave.

Neuništivi Buffon tako i dalje kraljuje na golu sa svojih mladih 67 godina, a posao mu dodatno olakšavaju Barzagli, Bonucci i Chiellini, neki od najboljih braniča na svijetu. Pogba više nije u veznom redu, no zato su Marchisio, Pjanić i Khedira i dalje svjetske klase, a Higuain, Mandžukić i Dybala će se pobrinuti da vam unatoč nedostatku širine nikada ne ponestane golova.
Iako momčadi fali prirodnih veznjaka, uz jedan transfer sa Cuadradom možete efikasno igrati i klasičnije formacije kao što su 4-4-2. Sve u svemu, unatoč činjenici da Juventus nije toliko svestran kao najjače engleske momčadi, onih par užih stilova koje može efikasno igrati igra najbolje na svijetu.

Ostatak popisa najboljih klubova u PES 2017 donosi IGN Adria.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli  smo i do pobjede...
VELIKA MOTIVACIJA

Osječki gimnazijalci prijavili su se treći put: U Školi budućnosti došli smo i do pobjede...

Nastavnica informatike Jelena Radlović i njezini učenici u I. gimnaziji Osijek po treći put su se prijavili za sudjelovanje u edukativnom projektu tvrtki STEMI i Infobip uz podršku A1. Učenici su željni novih znanja

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao
CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama
ATTEND PROJEKT

CARNET nabavio 5686 komada opreme i uređaja za pomoć u učenju djeci s teškoćama

U dvije godine provedbe 32 odgojno-obrazovne ustanove u 22 grada opremljene su modernim uređajima, računalima i programima, te su educirani stručnjaci koji rade s djecom s teškoćama