Obavijesti

Tech

Komentari 61

Uključite se! Prvi u Hrvatskoj darujemo vam novi iPhone 6

Uključite se! Prvi u Hrvatskoj darujemo vam novi iPhone 6
4

Samo na 24sata imate priliku osvojiti fantastičnu nagradu - iPhone 6! Uključite se i prvi u Hrvatskoj u ruke primite najtraženiji i najiščekivaniji smartphone na svijetu!

VIDEO

Nevjerojatnim nagradama na 24sata.hr nema kraja, a ovog vam puta, u suradnji s Extreme Digital, poklanjamo novi iPhone 6! Uključi se u našu veliku nagradnu igru i prvi u Hrvatskoj osvoji najtraženiji smartphone na svijetu! Ako redovi pratitš 24sata.hr, put do nagrade će ti biti vrlo jednostavan - potrebno je samo odgovoriti na tri pitanja i pričekati objavu dobitnika jer ćeš uz malo sreće možda baš ti postati predvodnik trendova i prave iPhone manije!

KLIKNI I UKLJUČI SE!

OBAVIJEST SUDIONICIMA: Zbog velikog interesa za nagradnu igru, ulazak u kviz i odgovaranje na pitanja se odvijajaju nešto sporije no radimo na otklanjanju poteškoća. Kviz je funkcionalan, ali je potrebno malo pričekati da se pokrene nakon otvaranja zbog čega vas molimo za strpljenje.

Pokažite znanje i osvojite nagradu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako su sva pitanja iz članaka s portala 24sata.hr, savjetujemo ti da ih pročitaš što više jer nikad ne znaš koja od tih informacija će se tražiti u kvizu. Uključi se u kviz i pokaži nam svoje znanje!

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možeš ukupno pet puta s jednom mail adresom do završetka igre 30. listopada u 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala najsretnijeg sudionika.

Objava dobitnika

Imena dobitnika potraži 30. listopada iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješteni mailom, a u slučaju da imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će im biti dostavljena na kućnu adresu. Pročitaj detaljna pravila nagradne igre.

O nagradi

iPhone 6 može se pohvaliti sljedećim karakteristikama:

Dimenzije: 138.1 x 67 x 6.9 mm (5.44 x 2.64 x 0.27 in)
Težina: 129 g
Display: 16M color
Ekran: 750 x 1334 pixels, 4.7 inches
Memorija: 16 ROM memorija [GB]: 1
Data: 3G, 4G/LTE, EDGE, GPRS,HSDPA,Hotspot, USB,WLAN
Brzina: DC-HSDPA, 42 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps; EV-DO Rev. A, up to 3.1 Mbps; LTE, Cat4, 150 Mbps DL, 50 Mbps UL
WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi hotspot
OS: iOS 8
CPU: Dual-core 1.4 GHz Cyclone (ARM v8-based)
Kamera: 8 MP iSight, 3264 x 2448 piksela, autofokus, bljeskalica, 1.5µ pikseli, otvor blende f2.2, Panorama (do 43MP), senzor pozadinskog osvjetljenja, video snimanje 1080p, prednja kamera: 1.2 MP, otvor blende f2.2, video 720p
Ostalo: nano SIM, senzor otiska prsta, NFC, aGPS i GLONASS, digitalni kompas, barometar, akcelerometar, senzor blizine, žiroskop
Vrijednost: 6.999,00 kn

UKLJUČITE SE I UŽIVAJTE U SVIM PREDNOSTIMA iPHONEA 6!

U slučaju da iPhone ne osvojite, smartphone možete od 31. listopada kupiti u trgovini Extreme Digital!

Sretno svima!

Extreme Digital vam donosi iPhone 6

Extreme Digital, regionalni lanac online trgovina potrošačke elektronike, kućanskih uređaja, računala i informatičke opreme stigao je  u Hrvatsku 2013. godine, a svoj je prvi dućan otvorio na lokaciji Importane Gallerije, Iblerov trg 10.

Extreme Digital je švicarsko-mađarska firma, koja je svoje poslovanje započela još 2001. godine te je na tržištu potrošačke elektronike prisutna duže od jednog desetljeća. Kompanija je u prošloj godini ostvarila promet od preko 42 milijuna €, a u zadnjih nekoliko godina trud tvrtke je priznat i prepoznat brojnim regionalnim nagradama.

Lanac on-line trgovina Extreme Digital prisutan je u Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj, Rumunjskoj, a od sada i u Hrvatskoj. Specifičnost njihovog poslovnog modela  leži u hibridnom pristupu korisnicima, koji osim mogućnosti sigurne on-line kupovine, omogućava i direktnu interakciju s korisnicima kroz dućane i tzv. pick-up mjesta za preuzimanje robe, na kojima se roba može direktno vidjeti i probati.

Njihovi su poslovni ciljevi stvoriti vodeći lanac online trgovine Hrvatskoj, uz najfleksibilniji pristup korisnicima te prenijeti svoje dvanaestogodišnje iskustvo u poslovanju, logistici i operacijama u 5 zemalja u kojima su prisutni. Kvalitetna usluga, niske cijene, praktičan poslovni model osiguravaju korisnicima Extreme Digital ugodnu, kvalitetnu i jednostavnu suradnju.

A znate li što se sve dogodilo od otvaranja online trgovine i dućana?
Povećali su ponudu proizvoda, uveli su nove usluge, kao što su preuzimanje pošiljke u Pošti, brza dostava,  tjedne akcije i  posebne ponude!

Osim toga, od sada ih možete pratiti i na Facebooku.

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Dobitnici nagrade će biti fotografirani s nagradom te će njihova fotografija, podaci (ime, prezime i grad) te kratka izjava biti objavljeni u članku na 24sata.hr.

Prijavom u nagradnu igru prihvaćate primanje newslettera portala 24sata.hr i Extreme Digitala na svoju mail adresu.

KLIKNI I UKLJUČI SE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'
ISPOVIJEST BIVŠEG ALKOHOLIČARA

'Pio sam litru votke na noć, a evo kako sam se ostavio pića'

Uništio sam veze, postao ogorčeniji i bjesniji, nije me bilo briga što ljudi misle o meni. Došlo je do točke u kojoj sam jako puno vremena počeo provoditi sam u pijanom stanju, prisjetio se ovaj Britanac

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje