Obavijesti

Tech

Komentari 3

Rude Rider je tek početak: Ove godine stiže niz igara iz Vibera

Rude Rider je tek početak: Ove godine stiže niz igara iz Vibera
1

Viberov Rude Rider je utrka u kojoj morate juriti niz stazu i razarati razna vozila, a glavni lik je popularni Rudy iz kolekcije stickera. On je prva u nizu igara za 2016.

VIDEO

Rude Rider je nova igra iz Vibera, u kojoj će igrači moći krenuti u jurnjavu i razaranje svojih protivnika i tu u društvu popularnog lika iz Viberove kolekcije stickera. Drski Rudy ovdje će igrače 'maltretirati' svojim duhovito uvredljivim porukama nakon raznih neuspjeha.

Nakon odabira željenog vozila igrači će juriti niz stazu i razarati bojna vozila koja im se nađu na putu. Pritom skupljaju i bodove, koje možete koristiti kako bi poboljšali svoja vozila novim motorima, jačim oružjem ili štitnicima. Također će moći prikupljati posebne bonuse koji će im omogućivati postizanje nevjerojatnih brzina, skupljanje žetona, udvostručivanje vlastitih sposobnosti i još puno toga. Viber Connect dodaje ovoj igri društvenu dimenziju tako što igračima omogućuje da se silovito probiju do vrha rang-liste sudionika, natječu sa svojim prijateljima i šalju im poklone, a mogu se i pohvaliti postignutim rezultatima. Tijekom igre Rudy iskazuje svoj bezobrazluk i sarkazam te ponižava i vrijeđa druge likove. Igra je inače dostupna za iOS i Android.

- Viberova igraća platforma postaje sve jača i vrlo smo uzbuđeni zbog toga što joj dodajemo svoju prvu trkaću igru – Rude Rider - izjavio je Michael Shmilov, glavni operativni direktor Vibera. Rekao je kako su planovi za ovu godinu vrlo ambiciozni, a da je Rude Rider prvi u nizu noviteta iz Vibera. Točnije, ove godine planiraju predstaviti više od 20 novih igara. U tome će biti usmjereni na dugoročna partnerstva sa studijima za produkciju igara s namjerom da optimizira potencijal svake od njih po njenom lansiranju.

Pogledaj ponudu smartphonea na Mondo.hr
Pogledaj gaming ponudu na Mondo.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada
NOVA GENERACIJA

VIDEO Ovaj humanoidni robot kreće se kao ni jedan do sada

Boston Dynamics je predstavio svoju sljedeću generaciju humanoidnog robota, potpuno električnog Atlas robota

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika
UZLAZNI TREND

Netflixov prihod poskočio u prvom tromjesečju, imaju i ogroman porast pretplatnika

Američka digitalna platforma za streaming filmova i televizijskih serija Netflix izvijestila je o skoku prihoda i dobiti u prvom tromjesečju, uz više od devet milijuna novih pretplatnika i podignute cijene
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle