Obavijesti

Tech

Komentari 18

Uključite se u natječaj jer vam poklanjamo pet Destiny igara!

Uključite se u natječaj jer vam poklanjamo pet Destiny igara!
8

U novom nagradnom natječaju portala 24sata.hr sudionici imaju priliku osvojiti četiri Destiny igre za četiri različite konzole te jednu limited edition igru za PlayStation4

VIDEO

Igra Destiny donijela je više od 500 milijuna dolara zarade prvog dana prodaje i tako postala najprodavanije novo izdanje u povijesti te je na dobrom putu da postane sljedeća milijarde dolara vrijedna franšiza za kompaniju iza koje stoje Call of Duty, Skylanders i World of Warcraft.

Želite li sami otkriti što je to u novom Destinyju toliko privlačno fanovima online pucačina, uključite se u naš nagradni natječaj jer vam poklanjamo:

1 x Destiny Limited Edition (PS4)
1 x Destiny (PS4)
1 x Destiny (PS3)
1 x Destiny (XOne)
1 x Destiny (X360)

Uključite se popunjavanjem nagradnog obrasca svojim podacima, kratkim odgovorom na pitanje (do 200 znakova) te odabirom željenog izdanja. Birati možete između PS4, PS3, XOne i X360 konzola, a nagrađujemo najuvjerljivije odgovore kojima ćete nam pokazati da je ova nagrada kao stvorena za vas. Sudjelovati možete do četvrtka, 18. rujna u 23:59 sati, a imena dobitnika potražite u podrubrici Nagradne igre tijekom petka, 19. rujna.

Prijavom prihvaćate pravila natječaja.

O igri

Za one koji nisu previše upoznati s radnjom igre, Destiny je online pucačina otvorenog svijeta. U njoj ste vi jedan od Čuvara u posljednjem gradu na Zemlji, kojeg štiti tajanstvena kugla naziva Putnik. Kroz igru ćete putovati Sunčevim sustavom, točnije na Veneru, Mjesec i Mars, te se boriti protiv izvanzemaljaca koji su zauzeli područja na kojima su ljudi nekad živjeli. Igrači će birati između klasa Hunter (lovac), Warlock (čarobnjak) i Titan (marinac) i potom krenuti u obranu čovječanstva. Bungie je ranije navodio kako je igra puno više od obične pucačine ili MMO (Massively Multiplayer Online) igre.

Destiny je razvio studio Bungie, koji je radio i na razvoju serijala Halo, a iz kompanija su ranije navodili kako bi ova franšiza s budućim nastavcima trebala trajati sljedećih 10 godina.

Ako igru ne osvojite, možete ju kupiti u online shopu Game-World.hr!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?
PRIJETI IM ZABRANA

Što će biti s TikTokom ako ih netko kupi u SAD-u i što to znači za njihove korisnike u Europi?

Plus+ Sa stručnjakom za kibernetičku sigurnost razgovarali smo o pozadini zabrane TikToka, tehnološkim posljedicama ako ih netko kupi i kako bi takav TikTok funkcionirao

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta
PRISTUPAČAN I SNAŽAN

Iznimno tanki Honor X8b košta kao trećina top modela danas, ali dolazi s nizom dobrih aduta

X8b dolazi u kućištu tankom samo 6,8 mm te je među najtanjim uređajima, a i prilično je lagan sa svojih 166 grama.
Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća
AI KONFERENCIJA

Suradnja u AI-ju Hrvatske i Slovenije može donijeti veću konkurentnost poduzeća

Konferenciju su organizirali Infobip, Slovensko-hrvatski poslovni klub SLO CRO i slovensko veleposlanstvo u Zagrebu, s ciljem razmjene znanja i iskustava u primjeni AI-ja u poduzećima kako bi s time uspješnije poslovali.