Obavijesti

Sport

Komentari 116

Čilić u četvrtfinalu US Opena: Mogu dobiti svakoga u svijetu

Čilić u četvrtfinalu US Opena: Mogu dobiti svakoga u svijetu
7

Ne planiram sada stati. Drugi put u karijeri povezao sam dva četvrtfinala na Grand Slamovima. Berdych nije nepobjediv, rekao je Čilić nakon pobjede protiv Simona...

VIDEO

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić ušao je u četvrtfinale US Opena! Čilić je nakon teške borbe u pet setova i nakon više od četiri sata igre izbacio Francuza Gillesa Simona 5-7, 7-6(3), 6-4, 3-6, 6-3.

- Ovo mi je drugi put u karijeri da sam povezao dva četvrtfinala na Grand Slamovima nakon US Opena 2009. i Australije 2010. Presretan sam. Prva dva sam izgubio, valjda će biti treća sreća - rekao je Marin, koji je u New Yorku 14. nositelj.

Čilić se za polufinale bori protiv Čeha Tomaša Berdycha, sedmog tenisača svijeta. Ove su godine igrali dvaput, Berdych je slavio u finalu Rotterdama (6-4, 6-2), a Čilić u 3. kolu Wimbledona (7-6, 6-4, 7-6). Marin s češkim tenisačem ima omjer 3-5.

- Ne planiram ostati na četvrtfinalu. Imam konstantu i kad imam to i dobar dan na servisu mogu dobiti svakoga na svijetu. Berdycha sam dobio u zadnjem meču na Wimbledonu. Bit će to puno drugačiji meč. Imam dovoljno energije, odmorit ću se jedan dan. Berdych nije nepobjediv - dodao je hrvatski tenisač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Marin je protiv Simona imao 23 asa. Servis je funkcionirao sjajno. Potvrdio je to i Čilić rekavši kako je puno "miksao" sa servisom koji mu je najviše pomogao u petom setu. Napravio je hrvatski igrač i četiri dvostruke pogreške.

U prva četiri seta protiv Simona bilo je dosta izmjena. Servis mi je jako pomogao u petom setu. A bilo je i lakše igrati jer nije bilo sunca - dodao je Marin.

US Open, osmina finala:

  • Čilić - Simon 5-7, 7-6(3), 6-4, 3-6, 6-3
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi