Obavijesti

Sport

Komentari 31

Čilić pobijedio Pellu na startu: Baš je zabavno braniti naslov

Čilić pobijedio Pellu na startu: Baš je zabavno braniti naslov
5

Marin je kao deveti nositelj i branitelj naslova u prvom kolu US Opena za dva sata igre svladao argentinskog tenisača Guida Pellu 3-0 u setovima (6-3, 7-6(3), 7-6(3))

VIDEO

Marin Čilić odlično je krenuo u obranu naslova na četvrtom Grand Slamu sezone. Marin je kao deveti nositelj i branitelj naslova u prvom kolu US Opena za dva sata igre svladao argentinskog tenisača Guida Pellu 3-0 u setovima (6-3, 7-6(3), 7-6(3)). 

- Zabavno je braniti naslov, to mi je dodatni motiv. Ovdje se super osjećam. Guido je igrao jako dobro, ali bio sam siguran s osnovne crte. Dižem se iz mjeseca u mjesec i na dobrom sam putu - rekao je Marin nakon pobjede i dodao:

Uvjeti mi ovdje jako odgovaraju, ovo je mjesto za mene. Mjesto gdje mogu igrati najbolji tenis. Bilo bi lijepo kad bih ovdje pronašao najbolju formu.

Čilić je već na prvi servis svog protivnika napravio break te za 30 minuta poveo 1-0 u setovima. U drugom je setu naš predstavnik imao dvije break prilike kod 3-3, no set je otišao u tie-break gdje je Marin sjajno odigrao i sa 7-3 poveo 2-0 u setovima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao da se nakon toga malo i opustio Čilić što je Pella iskoristio i napravio break na početku trećeg seta, no u osmom gemu Čilić je uspio izjednačiti te se još jednom otišlo u tie-break gdje branitelj naslova svom protivniku ponovno prepustio samo tri boda. 

Čilića u drugom kolu ček meč protiv Rusa Jevgenija Donskoja koji je s 3-1 svladao Francuza Lucasa Pouillea

- Igrao sam s njim prošle godine u Moskvi. On može odigrati dobro, ali mislim da je kvaliteta na mojoj strani. Moram biti koncentriran od prvog poena, biti maksimalno angažiran i servirati kao danas. Tada pobjeda neće biti upitna - rekao je naš tenisač.

Nishikori ispao u prvom kolu

Spomenimo i kako je Marinov prošlogodišnji suparnik u finalu Japanac Kei Nishikori zaustavljen već u prvom kolu nakon što ga je u pet setova (6-4, 3-6, 4-6, 7-6(6), 6-4) pobijedio Francuz Benoit Paire spasivši dvije meč lopte. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener