Obavijesti

Sport

Komentari 30

Ćorić je u četvrtfinalu Umaga! Sad ga čeka 22. igrač svijeta...

Ćorić je u četvrtfinalu Umaga! Sad ga čeka 22. igrač  svijeta...
5

Ćorić je slavio protiv Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea dvaput po 6-4. Za polufinale Umaga Borna će igrati protiv Roberta Bautiste, 22. igrača svijeta

VIDEO

Borna Ćorić je u četvrtfinalu Umaga! Mlada hrvatska teniska nada pobijedila je 70. igrača svijeta, Slovenca s britanskom putovnicom Aljaža Bedenea 6-4, 6-4.

Malo sam nesigurno ušao u meč. Kasnije je bilo sve bolje. Ne znam, možda je to bilo malo zbog treme. Mislim da sam bio nešto lošiji nego u prvom meču, ali sad sam bolje servirao - rekao je Borna Ćorić za kamere HTV-a.

Ćorića u četvrtfinalu čeka Španjolac i 22. igrač svijeta Roberto Bautista. On je slavio protiv Slovenca Blaža Kavčiča 6-1, 6-2. Bautista je u karijeri osvojio dvije titule, obje prošle godine, u Hertogenboschu na travi i u Stuttgartu na zemlji.

- Koliko sam čuo, Bautista igra drugačije. Moram se informirati još - dodao je Borna.

Prošle godine Borna je zapeo u četvrtfinalu protiv Fognijija. 

Obojica tenisača držala su servis do 3-3. Tada je Borna napravio break. Bila je to prednost koju hrvatski tenisač nije ispuštao do kraja seta. Slavio je Borna 6-4 i poveo u setovima protiv Slovenca s britanskom putovnicom.

U drugom setu sve je išlo prema identičnom scenariju. Borna je kod 3-3 uzeo servis protivniku i poveo 4-3. No Bedene odmah uzvraća i vraća sve na početak. No nije to dugo trajalo. Borna odmah osvaja break i servisom potvrđuje prolazak u četvrtfinale.

ATP Umag:

  • Ćorić - Bedene 6-4, 6-4
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica