Obavijesti

Sport

Komentari 60

Ćorić nakon drame u 5 setova prošao u 2. kolo Wimbledona!

Ćorić nakon drame u 5 setova prošao  u 2. kolo Wimbledona!
1

Borna Ćorić napravio je veliko iznenađenje pobijedivši 49. igrača svijeta na podlozi koja mu baš i nije omiljena. Borna je pobijedio Stahovskog 4-6, 7-6, 6-2, 1-6, 9-7...

VIDEO

Kakav debi za Bornu Ćorića u Wimbledonu. Hrvatski tenisač u pet setova slavio je u prvom kolu protiv Ukrajinca Sergija Stahovskog 4-6, 7-6, 6-2, 1-6, 9-7, u meču koji je trajao tri sata i 58 minuta. Borna se morao boriti i protiv neugodnih grčeva, jedva je stajao na nogama, ali na kraju je on bio taj koji je slavljenički podigao ruke u zrak.

"I dalje ne volim travu"

- Bilo je teško. Na kraju su me mučili grčevi, žuljevi... Moram uzeti slobodan dan i malo se rastrčati. Dobro je da imam slobodno sad. I dalje ne volim travu, iako sam ovaj put igrao jako dobro - rekao je Borna Ćorić za HTV.

Prošao je Borna u meču sa Stahovskim sve, od briljantnih poena do "crnih rupa" poput 4. seta u kojem je osvojio jedan gem i posljednjeg petog seta koji je dobio 9-7. 

Počeo je loše izgubivši servis u petom gemu. U drugom setu imao je set loptu, ali nije ju uspio realizirati. Odigrao je zatim sjajan "tie-break" za 1-1 u setovima pa pomeo 49. igrača svijeta sa 6-2. Borna je potom izgubio četvrti set koji je otvorio breakom. No Stahovski uzima hrvatskog igraču tri servisa u nizu te meč odlazi u peti set. 

Tamo je smireniji bio hrvatski tinejdžer koji je iskoristio četvrtu meč loptu za jednu od najvećih pobjeda u karijeri. Borna u 2. kolu igra protiv 25. nositelja Andreasa Seppija.

Ana Konjuh ispala

Ana Konjuh ispala je na startu Wimbledona od francuske igračice Alize Cornet. 

Hrvatska tenisačica osvojila je tek četiri gema. 

Cornet je slavila s dvaput po 6-2. Francuskinja, koja je prošle godine u Londonu dobila Serenu Williams, nije imala previše problema s mladom Hrvaticom. Konjuh je prošle godine igrala treće kolo.

Wimbledon, 1. kolo:

  • Ćorić - Stahovski 4-6, 7-6, 6-2, 1-6, 9-7
  • Konjuh - Cornet 2-6, 2-6
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu