Obavijesti

Sport

Komentari 13

Dodig: "U finalu će nas čekati najteži mogući meč u karijeri"

Dodig: "U finalu će nas čekati najteži mogući meč u karijeri"
1

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se previše opustio unatoč ulasku u finale završnog turnira u Londonu u paru s Brazilcem Melom. Zna da ga čeka još jedan težak meč

VIDEO

Ivan Dodig i Marcelo Melo nadomak su prvog ovogodišnjeg naslova na ATP-touru, i to na najvećoj mogućoj sceni: World Tour Finalsu koji se održava u Londonu. Hrvatsko-brazilski par svladao je poljsko-švedsku kombinaciju Lukasza Kubota i Roberta Lindstedta 4-6, 6-4, 10-6.

Kako bi bilo lijepo završiti godinu naslovom...

- Jedan smo korak od titule, stvarno jako blizu. Nadam se da ćemo imati dovoljno snage, samopouzdanja i sreće da uspijemo osvojiti tu prvu titulu u ovoj godini koja je, uz Grand Slamove, najvažnija. Još je dalek put, moramo se skupiti, odigrati najbolje od najboljeg što se može i nadati se da možemo dignuti pobjednički pehar - izjavio je Dodig nakon meča.

Dočekali šansu u drugom setu

Mučio se hrvatski tenisač u prvom setu zbog manjih problema s leđima, no u drugom setu Melo i Dodig napravili su break u ključnom trenutku i potom u tie-breaku odigrali sjajno.

- Oni su krenuli stvarno furiozno kroz prvi set, mi nismo imali šanse. Borili smo se da čuvamo svoj servis i nekako smo uspijevali, ali smo znali, budu li malo pali i budemo li se držali blizu, da imamo šansu i da će doći trenutak - komentirao je Međugorac, pa nastavio:

- Došao je u drugom setu na drugu šansu, iskoristili smo je i onda smo se u tie-breaku koji je lutrija bolje snašli i odigrali nekoliko dobrih poena na početku. Na kraju je bila malo turbulentna završnica, ali mislim da smo na kraju odigrali malo bolje i kvalitetnije od njih te zasluženo prošli u finale.

U finalu maksimalno, pa što bude

U finalu će Dodig i Melo igrati protiv pobjednika meča između francuskog para Benneteau/Roger-Vasselin i američke braće Boba i Mikea Bryana koji se igra od 19 sati.

- Možemo sigurno očekivati najteži mogući meč. Finale je uvijek finale, sigurno će biti puno tenzija. Puno ovisi s kim ćemo igrati, moramo se kao danas fino skupiti, dobro pripremiti i dati svoj maksimum. To je zadnji meč u sezoni. Nadam se da je možemo zaključiti na najbolji mogući način - zaključio je 29-godišnjak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao