Obavijesti

Sport

Komentari 12

Marin Čilić otvara hrvatski dio Wimbledona, Ferrer je otkazao

Marin Čilić otvara hrvatski dio Wimbledona, Ferrer je otkazao
1

Želim otvoriti ovaj Wimbledon dobrim mečom i dobrom formom, tako da će biti puna koncentracija od prvog poena, rekao je Marin Čilić uoči prvog nastupa u Londonu...

VIDEO

Još nas samo dan dijeli od početka trećeg turnira iz serije Grand Slamova i vjerojatno najpopularnijeg teniskog turnira na svijetu, Wimbledona.

Najveća su očekivanja, što se Hrvata tiče, od Marina Čilića, koji na travi londonskog All England Cluba brani prošlogodišnje četvrtfinale i poraz u pet setova od kasnijeg osvajača Novaka Đokovića. Prvi protivnik Međugorca je japanski kvalifikant Hiroki Moriya, 174. tenisač na rang-ljestvici.

- Najbitnije će biti ući u početak meča dosta agresivno da pokušam stvoriti prednost. Vjerujem da bi to bio veliki plus za mene. Želim otvoriti ovaj Wimbledon dobrim mečom i dobrom formom, tako da će biti puna koncentracija od prvog poena - najavio je Marin svoj meč, prvi na programu na terenu br. 3 od 12:30.

Ostali hrvatski predstavnici u pojedinačnoj konkurenciji na teren će u utorak. Ivo Karlović kao 23. nositelj igra protiv Šveđanina Eliasa Ymera (133.), a Borna Ćorić protiv Ukrajinca Sergija Stahovskog (49.).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Od tenisačica, pobjednica turnira u Nottinghamu Ana Konjuh na startu ima za protivnicu 25. nositeljicu Alizé Cornet, dok Mirjana Lučić-Baroni ide na Kazahstanku Jaroslavu Švedovu, 77. igračicu svijeta.

Ozljeda lakta spriječila je osmog nositelja u muškoj konkurenciji, Španjolca Davida Ferrera, da ove godine nastupi u Wimbledonu. Umjesto njega na turnir će sretni gubitnik Luca Vanni iz Italije. Ferrer je tako završio niz od 50 uzastopnih nastupa u glavnom ždrijebu nekog Grand Slama, čime je ostao na petom mjestu svih vremena. Vodi Roger Federer sa 62.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu