Obavijesti

Sport

Komentari 7

Marin po naslov protiv dobrog prijatelja: Konstantan na liniji

Marin po naslov protiv dobrog prijatelja: Konstantan na liniji
1

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić od 13 sati igra finale ATP-turnira u Moskvi protiv dobrog prijatelja Roberta Bautiste Aguta. Smatra da će Španjolac biti tvrd orah...

VIDEO

Marin Čilić nakon subotnje pobjede protiv Mihaila Kukuškina i službeno je doznao da će nastupiti na završnom turniru sezone, Mastersu najbolje osmorice u Londonu, no još nije dovršio posao na ATP-turniru u Moskvi.

U nedjeljnom finalu koje je planirano za 13 sati po srednjoeuropskom vremenu (Arenasport 1) Međugorac igra protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta s kojim je igrao prije davnih 12 godina, dok su obojica bili 14-godišnjaci.

- Bit će vrlo zanimljivo opet vidjeti Roberta preko puta mreže. Jako smo dobri prijatelji i jedan je od najboljih momaka na Touru, tako da će mi biti drago igrati finale protiv njega. Zasigurno je jedan od najkonstantnijih igrača s osnovne linije. Igra vrlo dobro i tvrd je orah, tako da ću morati biti koncentriran na sebe, igrati što je agresivnije moguće i držati kontrolu. Pokušat ću doći do još jedne titule u ovoj sezoni - rekao je Čilić u najavi meča.

U polufinalnom meču protiv Kukuškina Čilić je slavio unatoč slaba 54 posto ubačaja prvog servisa i gubitka prvog seta.

- Uspio sam preokrenuti igru i biti mentalno unutra tijekom cijelog meča iako igra u nekim trenucima nije bila na najvišoj razini. Nisam pretjerano zadovoljan servisom. Bio je solidan, ali na trenutke ga nisam dobro osjećao. Uspio sam dobiti meč na neke druge načine, što je vrlo pozitivno - izjavio je.

Ove je godine Marin osvojio turnire u Zagrebu, Delray Beachu i onaj najvrjedniji na US Openu, uz finale Rotterdama. Sve to, uz uspjeh na Kremlinovu kupu u Moskvi, osiguralo mu je mjesto na završnom turniru najboljih osam, prvo za Hrvatsku nakon Ivana Ljubičića iz 2006.

- S time sam apsolutno presretan i prezadovoljan. Mislim da mi je ova sezona bila fenomenalna, sa sjajnim igrama i osvojenim US Openom koji je bio vrhunac dosadašnje moje karijere, a naravno da će velika poslastica biti nastupiti među osam najboljih u Londonu. Za mene je to prvi put, tako da jedva očekujem taj turnir i nadam se da ću u taj tjedan ući s jako dobrom formom -  najavio je Marin turnir koji se od 9. do 16. studenog igra u čuvenoj O2 areni u Londonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao