Obavijesti

Sport

Komentari 66

Umrla mlada ruska tenisačica: "Lažu da je umrla na treningu"

Umrla mlada ruska tenisačica: "Lažu da je umrla na treningu"
3

Ruska tenisačica Violeta Degtiareva umrla je u 24. godini života. Prve informacije bile su da se radi o srčanom udaru na treningu. Direktor trening-centra to demantira

VIDEO

Mlada ruska tenisačica Violeta Degtiareva preminula je u 24. godini života u Rostovu. Violeti je najbolji plasman na WTA ljestvici bio 947. mjesto.

Rezultat karijere joj je četvrtfinale u Antalyji 2013. godine. Vijest o smrti ruske tenisačice proširila se nakon što je jedan od njezinih bliskih prijatelja na društvenu mrežu stavio njezinu fotografiju uz tužnu poruku:

" Počivala u miru. Ne mogu vjerovati da te više nema..."

VIDEO

Violeta se rodila u Rostovu 1991. godine. U tom je gradu napravila prve teniske korake. S 18 godina počela je igrati profesionalno. No nakon pet godina nastupanja po ITF turnirma, nije uspjela napraviti pravi rezultat i približiti se najboljima.

- Strašna tragedija za sve koji su poznavali Violettu. Obožavala je tenis, trenirala je s mojom kćeri, zabavljale su se, planirale budućnost... A sad je više nema - napisala je majka jedne od tenisačica koje su poznavale Violettu.

"Nije umrla na treningu, imamo dokaze"

Prve informacije o smrti mlade ruske tenisačice bile su da je preminula od posljedica srčanog udara tijekom treninga. No to je demantirao Anatolij Koloskov, direktor trening-centra "Olimpijski" u kojem je prije trenirala Violetta.

twitter

- Internet je prepun informacija da je Violetta preminula na treningu. To nije točno. Nije umrla ni nakon treninga na putu prema bolnici. Violetta nije uopće trenirala ove godine, imamo i video dokaz za to - rekao je Anatolij Koloskov i dodao:

- Zbog ovih lažnih informacija dobio sam poziv iz kancelarije tužitelja koji me tražio da objasnim što se dogodilo. No zbog čega je Violetta umrla ne znaju ni liječnici. No to se nije dogodilo u našem centru - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti

Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'
MALO O SVEMU

Šimić o odlasku iz Dinama: 'Igor i ja htjeli smo igrača, a u upravi su ponudili smiješan novac'

Mislim da je Bišćan otišao zbog te konstantne borbe za vlast. Griješi se, ali mislim da je odrađen korektan posao. Riskirali smo dosta, rekao je Šimić
VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura  s koje Francuz nije skidao pogled
OPROSTIO SE OD SUIGRAČA

VIDEO Mbappe, koga to gledaš? Otkrili tko je misteriozna cura s koje Francuz nije skidao pogled

Mbappe je u Cannesu organizirao oproštajnu zabavu za suigrače u PSG-u. Dok je razgovarao sa suigračima, za oko mu je zapela djevojka koja je mahala francuskom zastavom