Obavijesti

Dođite na radionice kuhanja jer vam chefovi pripremaju delicije

Dođite na radionice kuhanja jer vam chefovi pripremaju delicije
7

Ususret proljeću i Uskrsu dođite na Gastro.hr radionice kuhanja u Centru Kaptol 29. i 30. ožujka te uz ponajbolje hrvatske chefove naučite pripremati prave delicije

Na zabavnim i edukativnim radionicama Ususret proljeću, koje za sve ljubitelje gastronomije organizira portal Gastro.hr, inspirirajte se za pripremu uskršnje trpeze te naučite spravljati brojna jela koristeći zdrave i svježe sezonske namirnice koje će vam profesionalni kuhari prezentirati u njihovim neodoljivim proljetnim interpretacijama. Ulaz na radionice je besplatan i nisu potrebne pojedinačne prijave, a svoje gastronomske tajne s vama će nesebično podijeliti hrvatski chefovi Branko Ognjenović, Tomislav Nikšić, Igor Čurčić i Đurđica Protić.

Chefovi vam pripremaju 12 proljetnih delicija

U petak 29. ožujka simpatični akademik kulinarstva te jedan od Gastro chefova Branko Ognjenović održat će dvije radionice u terminima od 17 do 20:30 sati te vam predstaviti pripremu ragua od sipica s bobom i čilijem, namaza od jaja i medinog luka, poširanih jaja na više različitih načina i tortica od lisnatog tijesta. Chef Branko je već zadivio čitatelje portala Gastro.hr pripremom palačinka na kulinarskoj manifestaciji Gastro Cabaret pa smo sigurni da će i ovog puta svim posjetiteljima priuštiti pravi gastro show!

U subotu 30. ožujka radionica će se održati od 10 do 13:30 sati, s time da u prvom dijelu možete uživati u delicijama chefa restorana OXBO Urban Bar & Grill Tomislava Nikšića. On vam priprema juhu od graška s listićima prženih badema, salatu od heljdinih rezanaca i sezonskog povrća iz woka te tart od rabarbare i jagoda, a nakon njega kuharsku palicu preuzimaju Đurđica Protić i chef Igor Čurčić iz Zvona Catering koji će vas zadiviti s janjetinom s marokanskim začinima, hummusom i chutneyjem, cupcakesima s bananom i još mnogo drugih jela.

Čekamo vas u Centru Kaptol

Pored recepata i savjeta profesionalnih kuhara, na svakoj od radionica održat će se i tombola u kojoj možete osvojiti bogate poklon pakete. Dođite stoga u Centar Kaptol u Zagrebu na drugi kat, naučite nešto novo, osvajajte vrijedne nagrade i degustirajte ukusna proljetna jela s potpisom kreativnih kuharskih profesionalaca!

Više informacija potražite www.gastro.hr/radionice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...