• Članak
  • Komentari 80
  • Share 11
  • Tweet4

Da se pohvali: Na Twitteru je objavio 'fotku' svojeg penisa

Reper Soulja Boy fotografirao se posve gol jer je htio pokazati kako je nabildan. Penis je, kaže, u kadru završio sasvim slučajno, htio je pokazati mišićavi torzo

Četvrtak, 08. 11. 2012. u 10:39    Piše: Ivana Habijan

Postupak je obično sljedeći: glumica ili pjevačica željna popularnosti fotografira se polugola, netko joj na nadasve neobjašnjiv način hakira mobitel i te fotografije objavi na internetu, njoj se srce slama od sramote i skandala.... jasno vam je. Ovog puta priča počinje i završava ipak malo drukčije. Reper Soulja Boy (22) oduševljen je svojim tijelom pa se odlučio fotografirati. Prvo je ovjekovječio svoj izbildani torzo pozirajući bez majice, samo u boksericama, s hlačama spuštenim do pola bedara. Kad je već skinuo majicu, hlače su same od sebe skliznule s njega, a onda je skinuo i gaće. Tu je nastao kaos jer si je, u želji da istakne koliko je isklesan, fotografirao i penis. Ne bi to bilo ništa strašno da fotografije nije odmah objavio na Twitteru. 

Prošlo je neko vrijeme prije nego je Soulja 'skužio' da se diči svojim 'ponosom' na društvenoj mreži. Kad je shvatio što je uradio, fotografiju je brže bolje maknuo s profila i ispričao se svima koji su je vidjeli. Kaže da nije namjerno objavio fotografiju svog penisa, da mu to nije ni palo na pamet. 

Pročitajte više vijesti u rubrikama Upsss!, Strane zvijezde.

Tagovi: twitter, soulja boy, reper, penis, golotinja

Izdvojeni komentari 80 komentara Pogledaj sve komentare
08.11.2012., 10:59

KanaanZg: ne kužim bezveznjake kad se šepure pred kamerama i fotićima pa lijepe to..pa internet je pun i frajera i pi*aka 100gazilijona puta boljih od njih....ako ću ić napaljivat se sigurno neću to radit na Rihannu i njene čvarke i onu facu, već na neki komad, a koja bi odvaljivala svoju macu na ovog žgolju ili onog Biebera!? Jedino neka 'čudna' ženska?????

08.11.2012., 11:15

mala_ivančica: ja ovdje nevidim sliku nikakavog penisa!!!!

08.11.2012., 11:37

Kamičko: Nabildano tijelo? Pa ima 50 kila s krevetom.

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar