Obavijesti

Sport

Komentari 167

Krađa u Beogradu: Crna Gora optužila suce za krađu u finalu

Krađa u Beogradu: Crna Gora optužila suce za krađu u finalu
1

Srbija je pobijedila Crnu Goru i osvojila treće uzastopno zlato na Europskim prvenstvima. No iz Crne Gore stižu ozbiljne optužbe za krađu naslova prvaka

VIDEO

Mora se priznati da su vaterpolski reprezentativci Srbije na kontroverzan način došli do trećeg naslova Europskog prvaka zaredom pobijedivši Crnu Goru 10-8. Naime, Crna Gora je sjajno otvorila utakmicu i i na kraju prve četvrtine vodila 3-1. No onda je, namjernom sudačkom odlukom ili ne, isključen odličan obrambeni igrač Crne Gore Predrag Jokić.

Zatim je isključen i Toni Petrović, a obojica su imala po dva isključenja. Srbija je u tim trenucima izjednačila na 3-3 i imala dva igrača više.

- Utisak je da su nas suci upropastili. Srbija je velika reprezentacija, sve što su dosad osvojili zaslužili su, ali za ovaj meč nisam siguran da je bilo tako - rekao je nakon utakmice crnogorski kapetan Nikola Janović.

Njegov mlađi brat Mlađan bio je još konkretniji.

- Kad god igramo neku važnu utakmicu nama namjeste suce. I u polufinalu protiv Italije suđenje je bilo sramotno. Vidi se koliko neke države imaju utjecaj. Sve se vidjelo ovaj put. Da Srbija nije pobijedila bilo bi to veliko iznenađenje - rekao je Mlađan, koji je nakon utakmice bacio svoju kapicu na suca Stavridisa.

Crnogorci su bijesni, a njihovi mediji spominju krađu u zadnjoj četvrtini. Jedan sudac je priznao, a drugi (Stavridis) poništio regularan gol Radovića kod rezultata 6-6. Evo jednog komentara crnogorskih medija:

- Srbija je osvojila još jedno odličje, treći put zaredom uzela zlato na europskim prvenstvima. Ali, crnogorski vaterpolisti osvojili su nešto vrjednije. Srca navijača ponovo kucaju za njih. Crna Gora će ih dočekati kao heroje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 167
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta
Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'
NAJ-POTEZ UTAKMICE

Realovci ujedinjeni: 'Taj igrač mora ostati igrati još godinama'

Toni Kroos krasnom je asistencijom omogućio Viniciusu da zabije vodeći gol kod Bayerna. Trener Carlo Ancelotti ističe: Bellingham je imao grčeve, imam jake adute na klupi (Modrića, op.a.) i moram ih iskoristiti