Obavijesti

Video

Komentari 264

Gazda na rezervi: 'Todorić nije znao koje gorivo mora natočiti'

Do nedavno je imao nekoliko luksuznih automobila, jahtu, helikopter... Osobni vozač svakog ga je jutra u Mercedesu vozio u frizerski salon u zagrebačkoj Bauerovoj ulici na frizuru. A danas?

VIDEO

Do nedavno je imao nekoliko luksuznih automobila, jahtu, helikopter... Osobni vozač svakog ga je jutra, i to bez iznimke, u crnome Mercedesu vozio u centar Zagreba kako bi mu u poznatom frizerskom salonu u Bauerovoj ulici frizerke oprale kosu i napravile frizuru. A danas?

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

03:11

Izbjegava javnost, ali i vozi se sam. No ne u skupome Mercedesu, Audiju ili Range Roveru nego u Škodi. Kako je sad sam sebi osobni vozač, u ‘‘limuzinu’’ također sam mora točiti gorivo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Škodom je stigao na benzinsku postaju. Bilo je oko 7 sati. Izašao je iz automobila i skoro pet minuta zbunjeno gledao koje gorivo odabrati - rekao nam je čitatelj koji je Ivicu Todorića jučer snimio na benzinskoj postaji na Langovu trgu u Zagrebu.

Bio je zbunjen i neodlučan

- Na kraju se za pomoć obratio u prodavaonicu – dodao je.

Drugi čitatelj, koji se također ondje zatekao, kaže kako je Todorića zanimalo koja je razlika između dvije vrste dizel goriva. Po preporuci prodavača, kaže čitatelj, u Škodu je utočio dizel class gorivo. Platio je i otišao, no nije nam poznato koliku je količinu goriva utočio i po kojoj cijeni, kao ni je li platio gotovinom ili karticom. Situacija s benzinske potpuna je suprotnost životu kojim su Todorić i članovi njegove obitelji do nedavno živjeli. Gostili su se raskošnim objedima, vozali po jadranskoj obali u gliserima, priređivali zabave, na rukama nosili zlatne Rolexe od 20.000 eura. Ante Todorić je u garaži Kulmerovih dvora držao impresivnu zbirku Porscheovih automobila, dok se Iva Todorić vozila u Cadillacu Escalade vrijednom 1,2 milijuna kuna. Na ljetovanja i krstarenja Todorići su vodili prijatelje i kumove. Provodili su se u SAD-u, Disneylandu na Karibima, i to u vrijeme kad je već bilo jasno da Agrokoru nema spasa. Nisu štedjeli ni na božićnim gozbama koje su organizirali.

Prodaja jahte i helikoptera

No danas nova uprava Agrokora prodaje stvari kojima su se služili Todorićevi a koje više nisu neophodne za poslovanje. Uprava je prije mjesec dana objavila da se rješava Mercedesa, Range Rovera i Audija, kao najluksuznijih auta iz voznog parka Agrokora.

Objavili su prodaju motorne jahte RIVA 85 Europa iz 2006. dugu 23,86 metara kao i helikoptera BELL 427 VFR, također iz 2006., koji ima 2920 sati letenja. Nakon prodaje pokretnina moglo bi se krenuti i u prodaju nekretnina i tvrtki koje ne pripadaju portfelju proizvodnih, prerađivačkih i maloprodajnih poduzeća.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 264
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang