Obavijesti

Video

Komentari 184

Hrana koja garantira bolji seks: Kikiriki, borovnice, češnjak...

Hrana koja garantira bolji seks: Kikiriki, borovnice, češnjak...
7

Ako želite začiniti svoj ljubavni život morate znati da se prirodni afrodizijaci kriju u vašoj kuhinji. Hrana ima prilično velik utjecaj na libido, pa nije loše znati što trebate jesti kako biste ga podigli

VIDEO

Napravite ručak ili večeru koji će uzbuditi i dodatno oduševiti vašeg partnera, ne samo zbog okusa jela, već i intimnih odnosa.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrana koju morate jesti ako želite bolji seksualni život

Pokretanje videa...

00:25

Tamna čokolada
Tamna čokolada bogata je feniletilamin-kemikalijom zbog kojeg se vjeruje kako stvara osjećaj zaljubljenosti. Istraživanje je pokazalo kako žene koje svakodnevno konzumiraju čokoladu imaju bolji seksualni život od onih koje to ne čine.

Kikiriki
Sastojak L-arginin kojim kikiriki obiluje pojačava seksualnu funkciju kod muškaraca, pa je samim time izvrstan afrodizijak.

Sjemenke buče
Sjemenke buče bogate su cinkom te regulira rad muške žlijezde prostate. No cink je vrlo značajan i kod podizanja libida žena. Bučine sjemenke bogate su i omega-3 masnim kiselinama koje su vrlo važne za vaše seksualno zdravlje.

Avokado
Avokado je tropsko voće koje sadrži velike količine folne kiseline. Avokado podiže energiju te količinu zdravih masnoća, što potiče dobro raspoloženje.

Šparoge
Šparoge su bogate B vitaminom koji potiče proizvodnju histamina. Prava razina histamina pojačat će seksualnu želju muškaraca i žena.

Borovnica
Još jedno ukusno voće koje podiže energiju. Borovnice pomlađuju naše tijelo i mozak, što je vrlo korisno i kod podizanja libida.

Češnjak
Ova vrlo zdrava namirnica moćan je pojačivač strasti. Češnjak je bogat alicinom, sastojkom koji pojačava cirkulaciju i protok krvi u spolne organe.

Lubenica
Lubenica sadrži fitokemikaliju citrulin koja se u organizmu pretvara u aminokiselinu arginin. Arginin ima svojstvo opuštanja krvnih žila čime utječe na libido, baš poput Viagre.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 184
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu