Obavijesti

Video

Komentari 40

Užas na Velebitu: Curica (14) ubijena, imala rane na prsima

Užas na Velebitu: Curica (14) ubijena, imala rane na prsima
11

Na ranču blizu Lovinca, kamo je obitelj preminule djevojčice iz Zadra odlazila čuvati stoku, policija je privela osam ljudi, uglavnom članove njene šire obitelji...

VIDEO

Roditelji 14-godišnje djevojčice slomljeni su od tuge zbog gubitka voljene kćeri. Dan nakon smrti djeteta nisu bili u stanju razgovarati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

03:47

U kući u Zadru kod njih se okupila uplakana rodbina i prijatelji, a oni su se, onemoćali od boli, povukli u kuću. Susjedi nisu bili razgovorljivi tim više što ni policija još ne zna što se točno dogodilo i tko je kriv.

U Žuljinama, ranču Mala Mila, blizu Lovinca u Lici, kamo je obitelj dio godine odlazila čuvati stoku, policija je privela osam ljudi, uglavnom članove njezine šire obitelji. Provode kriminalističko istraživanje, ali nitko još nije dobio kaznenu prijavu.

- Očevidom je utvrđeno da je riječ o kaznenom djelu teškog ubojstva - rekla je glasnogovornica ličko-senjske policije Maja Brozičević.

velebit

Djevojčica je, kako doznajemo, imala ubodne rane na prsima. Imanje se nalazi na osami, na brežuljcima Velebita do kojeg vodi tek teško pristupna makadamska cesta, što je vjerojatno uvelike otežalo u spašavanju djevojčina života. Od mještana doznajemo da je na ranču radila i boravila cijela obitelj i rodbina, tri ujaka i njihova djeca. Govore da se radi o mirnoj, radišnoj i složnoj obitelj i sve ih je šokirao ovaj događaj. Navodno je njena sestrična nestala s ranča odmah nakon stravične tragedije. Policija ju je tražila i našla u kući u Zatonu Obrovačkom. Policija je i tamo sve ogradila i cijeli dan istraživala. Ranč je tijekom dana bio ograđen policijskom trakom.

velebit

Mrtvo tijelo djevojčice koja je umrla u vozilu hitne pomoći, dovezeno je u gospićku bolnicu u utorak. Oživljavali su je punih 40 minuta, i u vozilu Hitne pomoći i u bolnici. Nažalost, nisu uspjeli. Ozljeda je bila prejaka. Na kraju su samo mogli konstantirati smrt. Iz bolnice su odmah pozvali policiju koja je krenula istraživati što se zapravo djetetu dogodilo. Susjedi u Zadru, gdje je djevojčica živjela s obitelji, kratko su nam rekli da je curica bila mila, draga i nezamjetna.

velebit

- Ničim se nije isticala, bila je dražesno stvorenje, dobra i povučena cura. Ne mogu vjerovati da je više nema - rekla nam je susjeda obitelji te dodala da je bila bliska s bratom.

Djevojčica je išla je u jednu osnovnu školu u Zadru, u osmi razred. Vijest je potresla cijelu školu, koja je još u nevjerici.

- Ne bih davala nikakve izjave dok ne budemo imali službenu informaciju. Nitko nam se još službeno nije obratio da nam kaže što se dogodilo - rekla nam je jučer popodne ravnateljica škole. Iz policije jučer poslijepodne nisu davali nikakve izjave, a obdukcija će potvrditi točan uzrok i detalje smrti.

velebit

Na ranču obitelji samo je bila policijska traka. Osmero ljudi policija je jučer odvela na razgovor kako bi utvrdili sve detalje. U obiteljskoj kući gdje je djevojčica živjela u Zadru, u srijedu su pristizali prijatelji i rodbina kako bi izrazili sućut. I u Zatonu Obrovačkom, gdje je živjela rodbina, policija je jučer provodila istražne radnje.

velebit

U video vijestima pogledajte i ovo:

- Elena je doktorica za majmune: Kod njih je odmah jasno tko im se sviđa

- Bolje je vagati sam, u vrećicama i posudicama 'sakriju' se i loši plodovi

- Kujundžić o lijeku za djecu: Lijek će dobiti svi koji imaju šansu za preživljavanje

- Taksisti blokirali promet u Zagrebu, razljutili građane, a Uberovci trljali ruke

- Novi hit: Trodnevna dijeta obećava 4 do 5 kila manje

- Sve Severinine tragedije koje su je zadesile u par godina

- Isklesana tijela na Jarunu: Rukometašice na pijesku zadivile publiku na zagrebačkom Jarunu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno