Obavijesti

Vozite sigurno uz sniženje zimskih guma na Mondu

Vozite sigurno uz sniženje zimskih guma na Mondu
1

Pripremite se za zimske uvjete uz Mondo! Za vas je dostupno 14 brandova guma po odličnim cijenama uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja na rate.

Posjetite Mondo i na najbrži i najjednostavniji način naručite nove zimske gume. Mondo vam u svojoj širokoj ponudi nudi izbor između 14 najkvalitetnijih i najsigurnijih brandova guma. Možete platiti do 12 rata uz American i Diners kartice, a uz kupnju kompleta od četiri gume, dostava je besplatna i u roku od 1 do 3 radna dana.

Pirelli već od 399,99 kn

Pirelli već više od stoljeća kombinira industrijsku tradiciju s tehnološkim inovacijama te se fokusira na sigurnost, performanse, ali i zaštitu okoliša u svojoj proizvodnji. Postavlja standarde u cijelom svijetu, a u prilog vrhunskoj kvaliteti ide i činjenica da su jedini dobavljači guma za Formulu 1. Uz ove ćete se gume ove zime i vi osjećati kao da vozite Formulu 1.

Hankook već od 264,99 kn 

Hankook gume podvrgnute su kontrol tehnologiji, a najviše pažnje obraćaju performansama, udobnosti i sigurnosti u vožnji svakog vozača, a osim toga, briga za okoliš također je jedna od važnijih stavki ovog branda. Hankook je glavni dobavljač guma za njemačke autoutrke DTM gdje voze Audi, Mercedes i BMW timovi.

Lassa već od 259,99 kn.

Lassa je dio japanskog giganta Bridgestone pa je kombinacija japanske kvalitete i tradicije rezultirala velikim brojem zadovoljnih vozača. Brojne osvojene nagrade potvrđuju njihovu kvalitetu, a jedne od njih su National Quality Award i European Quality Grand Prize. 

Zašto je važno kupiti zimske gume?

Auto bez kvalitetnih guma ne pruža sigurnost na cesti. Važno je da su automobilske gume prilagođene razdoblju, a najvažnije prednosti zimskih guma su dubina profila od 8 mm te gotovo pet puta više odvodnih kanala kojima se voda odvodi lakše i učinkovitije. Isto tako, zimska guma ima do četiri puta bolji kontakt sa snježnom podlogom od ljetnih guma te bolje pokretanje, vođenje i kočenje na snijegu

Posjetite Mondo već danas i pripremite svoj automobil za zimu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske
Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi