Obavijesti

Zabava uz roštilj i pivo, 24.05. u Novom i 25.05. u Zadru

Zabava uz roštilj i pivo, 24.05. u Novom i 25.05. u Zadru
13

24sata te poziva u Novi Vinodolski i Zadar na natjecanje Prvenstva Hrvatske u roštiljanju. 24. i 25. svibnja ne propusti zabavu uz meso PIK Vrbovca i Pan pivo.

Dođi na Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju u Novi Vinodolski u subotu od 12 sati i budi dio trećeg po redu izlučnog natjecanja za Zlatni ćevap. Već sljedeći dan te očekuje vrhunska zabava i u Zadru. Nauči trikove od najboljih roštilj-majstora Hrvatske i chefa Branka Ognjenovića te uživaj u vrhunskim mesnim delicijama PIK Vrbovca i Pan pivu po nevjerojatnim cijenama (izdvajamo Zlatni ćevap menu: veliki ćevapi + točeno pivo 0,5 l = 25,00 kn), plešući i pjevajući uz živu glazbu ili osvajajući nagrade za posjetitelje u brojnim igrama za koje treba samo malo spretnosti.

Program traje od 12 pa sve do 20 sati

Godina 2010. ostat će trajno zabilježena u povijesti hrvatskog kulinarstva. Naime, te smo godine po prvi puta saznali tko je najbolji roštilj-majstor odnosno roštilj-majstorica u državi! Da, pobijedila je ona: Anita Mitrović i njezin tim Maraske iz Zadra. Nakon dvije sezone nezaboravnih druženja, Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju nastavlja se i ovoga proljeća u organizaciji 24sata uz podršku PIK Vrbovca, Pan piva, Peveca, Škode, Labuda, Kiska, Jamnice, Vina Belje i Kotanyia.

Potraga za najuspješnijim roštilj-majstorima počela je 1. svibnja, a trajat će do 8. lipnja kroz niz natjecanja diljem Lijepe naše uz zabavan program, nagradne igre za posjetitelje i brojne novitete koje donosi 3. po redu izdanje borbe za Zlatni ćevap.

Raspored nadolazećih natjecanja:
24.05. Novi Vinodolski - Frankopanski trg
25.05. Zadar - riva
01.06. Varaždin - Kapucinski trg 
08.06. Zagreb - Bundek – FINALE

Nakon fenomenalnih zabava na zagrebačkom Bundeku i osječkoj Tvrđi na kojima se družilo i zabavljalo nekoliko tisuća građana, natjecanje se seli u Novi Vinodloski i Zadar. U Novom Vinodolskom se možete opustiti uz glazbene ritmove Tihomira Kožine i banda, a u Zadru vas očekuju atraktivni Begini i Kumovi. Timovi su već odabrani, a jedini uvjet je bio da svi natjecatelji imaju više od 18 godina i da, naravno, uživaju u pripremanju mesa pečenog na vatri.  

Za najuspješnije u ovogodišnjoj žestokoj konkurenciji pripremili smo i vrijedne nagrade. No, zasigurno najvrednije priznanje pripast će vođi pobjedničke ekipe. Radi se o nagradi koja će mu osigurati mjesto u kulinarskoj povijesti Lijepe naše – Zlatni ćevap. Ova jedinstvena nagrada bit će uručena najboljem hrvatskom roštilj-majstoru, odnosno roštilj-majstorici na svečanom finalnom proglašenju pobjednika trećeg po redu Prvenstva Hrvatske u roštiljanju.

Pratite specijalnu rubriku na 24sata.hr  u kojoj donosimo više informacija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja