• Članak
  • Share
  • Tweet

Zambezija - animirani film koji će oduševiti najmlađe

Ella Dvornik i Sanja Doležal u društvu izvrsnih glumaca u sinkronizaciji animiranog filma Zambezija

Četvrtak, 27. 12. 2012. u 14:06    Piše: Sponzorirani članak

Ne velikim platnima čeka nas veličanstvena avantura zabavnih, smiješnih i osebujnih ptica,  kojima su u hrvatskoj sinkronizaciji filma život udahnuli: Vanda Winter, Ella Dvornik, Slavica Knežević, Sanja Doležal, Mia Krajcar, Mario Mirković, Edvin Liverić, Filip Juričić, Dražen Čuček, Goran Pirš Piro, Božidar Smiljenić, Antonio Franić.  

Hrvatska sinkronizacija je tradicionalno odlična!

Na rubu veličanstvenog vodopada, smjestio se užurbani grad ptica pod imenom Zambezija. Poznat kao najsigurniji grad u Africi, Zambezija postaje mali raj u kojem ptice svih vrsta i boja žive u harmoniji i miru.

Naš junak Kai (mladi sokol), usprkos protivljenju svoga oca, odluči napustiti tu utvrdu mira u želji da se pridruži prestižnom jatu čuvara. Ubrzo otkriva kako ga tehnika letenja ne čini najboljim čuvarom već privrženost, hrabrost i odanost svome jatu.

Animirani film koji će oduševiti najmlađe ali i starije ne propustite pogledati u multipleksima CineStar i ostalim kinima!

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar