Obavijesti

News

Komentari 124

Bježite! Zombiji slobodno šeću na riječkom Gradskom groblju

Bježite! Zombiji slobodno šeću na riječkom Gradskom groblju
3

Na ulazu u groblje: Ne zna se tko je autor znaka na kojem zombi juri ženu i dijete. Neke je nasmijao, drugima je neukusan, a ulicu sada zovu Šetalište zombija...

VIDEO

Neuobičajeni prometni znak koji je prošlih nekoliko dana krasio ulaz u riječko Gradsko groblje Kozala u ponedjeljak ujutro je nestao, misteriozno kao što je i postavljen.

Nitko ne zna tko ga je postavio ni tko ga je uklonio, no svi koji su prošli Ulicom Petra Kobeka kraj sporednog ulaza u groblje zapazili su znak na kojem zombi trči za ženom i djevojčicom. Ne zna se je li autor ulične instalacije imao ideju sugerirati Riječanima da izbjegavaju područje oko groblja i čuvaju se zombija ili zombijima zabraniti da plaše majke i djecu. Možda ga je inspirirala Noć vještica, ili je samo želio razveseliti prolaznike. Reakcije Riječana su različite. 

Neke je nasmijao, a drugi su ga dočekali s nevjericom i zgražanjem. Bilo kako bilo, Ulicu Petra Kobaka počeli su zvati Šetalište zombija.

- Ne znam o čemu je riječ, ovo mi je prvi glas. Taj znak sigurno nisu postavili naši djelatnici. Vjerujem da se netko našalio - rekao nam je Nikola Modrić iz Rijeke prometa, tvrtke koja je zadužena za postavljenje signalizacije.

Pretpostavljaju da je šaljivac na uobičajeni znak samo prilijepio naljepnicu, a sutra će, kažu, poslati djelatnike da provjere treba li kakav popravak. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 124
VIDEO

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući

Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...
Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'
UHITILI MUŠKARCA (40)

Tuga u Makarskoj nakon smrti susjede Milke (73): 'Brinula se o sinu, tko će sada njemu pomoći'

Muškarca (40) priveli su zbog izazivanja smrti iz nehaja. On je verbalno napao Milku B. (73) ispred zgrade, a potom ju i odgurnuo. Žena je potom preminula nakon što joj je pozlilo