Obavijesti

News

Komentari 1147

Čudo u Međugorju? Svijetli kip Gospe u kući vidjelice Vicke

Čudo u Međugorju? Svijetli kip Gospe u kući vidjelice Vicke
1

U kući vidjelice Vicke, koja je 1981.godine vidjela Gospu, u ponedjeljak navečer počeo je svjetliti Gospin kip, star 40 godina. Tisuće vjernika je došlo pred kuću

VIDEO

U Međugorju je u ponedjeljak oko 22 sata u kući vidjelice Vicke, koja je 1981. godine vidjela Gospu s ostalom djecom, počeo svijetliti Gospin kip, star 40 godina. 

Vijest o tome se proširila mjestom u samo nekoliko minuta, tako da su se ispred kuće masovno počeli okupljati vjernici, javlja Hercegovina.info.

'Tu svjetlost je nemoguće fotografirati'

- Kip je svijetlio, obasjao je čitavu sobu. Nemoguće ga je fotografirati, to jest kada se fotografira ne vidi se ništa. Nekoliko profesionalnih fotografa su slikali s najboljim mogućim aparatima, ali nisu mogli uslikati tu svjetlost. Nego im na slici ispadne samo kip. Tisuće ljudi su u par minuta to saznali i počeli dolaziti. A i sada je ista situacija. Jednom riječju čudo, kameni kip star 40 godina počeo svijetliti - izjavio je za Hercegovina.info Mateo Ivanković iz Međugorja.

'Kao da je fluorescentan...'

Novinari s portala Međugorje.info.com navode kako je riječ o običnom kipu od gipsa, ali da doista neobično svijetli, 'kao da je fluorescentan'.

'S nama je bila i muslimanka, rekla je da su joj se noge odsjekle'

- Sjedio sam s društvom, kad sam čuo za čudo u Međugorju dogovorili smo se da odemo vidjeti. U našem društvu je bila jedna cura, muslimanka, rekla je da ide i ona. Poveli smo je i kada smo prilazili kipu ona se držala za mene i šutila, ja sam dodirnuo kip i vidio svojim očima kako svijetli, to je pravo čudo, poseban osjećaj. Kada smo ušli u auto pitali smo tu curu je li ona išta osjetila, rekla nam je 'da su joj se noge odsjekle, da se jednostavno prekrstila i odjednom počela moliti - rekao je Martin Oršulić za Dnevnik.hr.

I drugi vjernici su za taj portal opisali svoje viđenje.

'Bilo je neobično, gotovo paranormalno'

- Isprva sam se čudno osjećao, jer je stvarno neobično bilo, da ne kažem paranormalno. Dakle ove stvari se ne mogu vidjeti svaki dan, a ovo bi se moglo uzet kao kruna svih čuda koja su se dosad dogodila, poput ozdravljenja. Naježio sam se i nisam mogao doći k sebi jedno vrijeme. Ovo je nezaboravno iskustvo, stvarno. Ovo bi trebao svatko doći vidjeti ako može, ako potraje naravno - rekao je jedan od mlađih vjernika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1147
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa