Obavijesti

News

Komentari 192

Drekavac napada: Bosanci u panici, djeca im ne idu u školu

Drekavac napada: Bosanci u panici, djeca im ne idu u školu
1

Stanovnike Drvara noćima plaši neobično biće i ubija im pse. Situacija je ozbiljna. Mještani vjeruju da je riječ o mitološkoj zvijeri Drekavcu. Boje se za svoju djecu

VIDEO

Jezivim kricima, mješavinom dječjeg plača i zavijanja vukova, nepoznato biće ovih dana plaši stanovnike malog sela Drvar na području istoimene općine u BiH. Mještani vjeruju da je riječ o drekavcu, mitološkoj zvijeri.

Brojni Drvarčani potvrdili su priču i rekli kako su u strahu za svoju djecu koja više ne smiju u školu. Mještanin Jovan Trninić rekao je Nezavisnim novinama kako su vidjeli sjenku neobičnog životinjskog bića, ali nisu mogli odgonetnuti o čemu je riječ.

- Ti krikovi su užasni, a tko luta i što luta ovim našim krajem, nitko ne zna - rekao je Trninić. Dodao je kako se nimalo prijatni urlici čuju i danju i noću. Čudnu pojavu potvrdio je i Krstan Vukobrad, tajnik LD-a iz Drvara.

- Ovih je dana ubijeno oko 20 lovačkih pasa, svi su zaklani. No mislim da su pse ubili vukovi kojih ovdje ima mnogo – rekao je Vukobrad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lovci su organizirali i odlazak u Drvar Selo, ali su imali problema sa psima. Nisu željeli na to područje i odmah bi se vraćali. U lovačkom društvu kažu kako je, prema opisu zvukova, vjerojatno riječ o šakalu, no to ne mogu sa stopostotnom sigurnošću potvrditi.    

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 192
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a