Obavijesti

News

Komentari 43

Ljubavnica Billa Clintona tvrdi: Hillary bila s više žena od Billa

Ljubavnica Billa Clintona tvrdi: Hillary bila s više žena od Billa
4

Gennifer Flowers (63) je zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Billom Clintonom postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica. Sve se otkrilo 1992. godine

VIDEO

Gennifer Flowers (63) je zahvaljujući 12 godina dugoj aferi s Billom Clintonom postala jedna od najpoznatijih američkih ljubavnica. Dva desetljeća nakon razdvajanja ona želi sjesti i porazgovarati s bivšim američkim predsjednikom. 

'Da nije dobio kćer i danas bi bili zajedno'

U intervjuu za MailOnline rekla je kako duboko žali jer je prije osam godina odbila Billov poziv da razgovaraju, a vjeruje da bi ostali par do danas da nije bilo rođenja Clintonove kćeri. 

- Imamo neka neriješena pitanja i bilo bi lijepo sjesti i razgovarati o njima. On je bio ljubav mog života i ja sam bila ljubav njegovog života, a preko tih stvari se ne prelazi - rekla je, piše Daily Mail.

Među njima će uvijek postojati povezanost

Nakon prekida u prosincu 1992. njih dvoje nisu se čuli do 2005. kada joj se javio. Šokirala se njegovom željom da sjedne i razgovara s njom osobno. 

- Bojala sam se. Nije da ga nisam htjela vidjeti, samo sam se bojala - rekla je i dodala da će među njima uvijek postojati povezanost. 

- Da smo imali priliku sjesti i razgovarati ne kažem da bi se romantika rasplamsala, ali uvijek ćemo imati nešto, što god to bilo. I danas bi bili skupa da nije bio politike. Bili smo ja, Bill i Hillary. Onda su dobili Chelesea i ulozi su postali previsoki - rekla je. 

Clinton sve negirao, pa djelomično priznao

Prošla je 21 godina otkad je Gennifer objavila svoju navodnu dugogodišnju aferu s tada demokratskim kandidatom Clintonom. Postao je to najsenzacionalniji događaj u kampanji 1992. godine.

Tabloid The Star je 23. siječnja 1992. godine objavio informaciju o Clintonovoj ljubavnici. On se tri dana kasnije pojavio na televiziji sa suprugom i negirao optužbe. Šest godina kasnije priznao je da je s Gennifer imao seksualne odnose jednom 1977. godine. Gennifer je nastavila pričati njihovu priču pa je napisala i knjigu, te pozirala za časopis Penthouse.

Svoju kolumnu o seksu temeljit će na iskustvu s Billom

Danas, godinama kasnije, bilo je za očekivati da će se Flowers, inače kabaretska pjevačica u New Orleansu, htjeti odmaknuti od etikete ljubavnice, no ona to i dalje potiče.

- Zašto ne? Bila sam ljubavnica mnogo godina - objašnjava. Pored svega, počinje dijeliti savjete o seksu u svojoj kolumni koja će se zvati 'Pitajte ljubavnicu Gennifer'. 

- Morat ću zahvaliti Billu na nekim savjetima koje ću davati. Temeljit će se na iskustvu s njim - rekla je i dodala da bi joj bilo drago i da joj Bill piše. 

'Hillary je u životu bila s više žena nego Bill'

U intervjuu Gennifer je rekla i da joj je Bill rekao kako je svjestan da je Hillary biseksualka i da ga nije briga. Rekao joj je da je Hillary u životu imala više žena od njega. 

Ipak, unatoč njihovim ulogama ljubavnice i supruge, Gennifer je dala podršku Hillary kada se kandidirala za predsjednicu Sjedinjenih Američkih Država. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe