Obavijesti

News

Komentari 91

Meketavi huligani: Koza, jarac i pas mu gaze i razbijaju vozila

Meketavi huligani: Koza, jarac i pas mu gaze i razbijaju vozila
1

Ni policija im ništa ne može: Josipu Hajdiću (54) s otoka Mljeta životinje uništavaju vozila iz rent-a-cara. Očajan je jer nitko ne može spriječiti "razbijačke napade"

VIDEO

Četveronožni par šupljorožaca s Mljeta, jarac i koza, svoje frustracije su proteklih dana iskalili razbijajući rent­ -a-­car automobile Josipa Hajdića (54). Očajan je jer nitko ne može spriječiti životinje u razbijačkim napadima na njegove aute.

-­ Što je automobil noviji i sjajniji, beštijama je draže razbijati ga. Valjda vide svoj odraz i to ih izluđuje. Zvao sam i policiju, a što će oni? Naprave zapisnik. Neće valjda uhititi jarca i kozu? Susjed ima mizernu mirovinu i ne želim ga prisiljavati da plati. Rekao je pred policajcima da će pokriti štetu, ali kad su otišli, rekao mi je da nema od čega. Valjda postoji propis koji će raspetljati slučaj - kaže Hajdić, vlasnik agencije "Mini brum".

Osim Tourana, jarac je napao i Golf te Punto. Popravak vrata na Touranu Hajdić je platio 4000 kuna, no da ih je zamijenio, dao bi dvostruko više. U zadnjih nekoliko godina Hajdić je imao oko 25.000 kuna štete. Posjeduje oko 50 automobila i 30­-ak skutera koje ne drži na parkiralištu jer ih životinje ruše. Jednom je sa sinovima pokušao uhvatiti i zavezati mahniti par, ali su se ugurali iza crvenoga Golfa i odvalile komad lima. Odustali su od potjere da ne bude i veća šteta. ­

Privatni album

- Osim koze i jarca, susjed ima i dva psa te mačku. Pas je rastrgao platneni krov na kabrioletu. Svaki put kad zapuše bura, sklone se na parkiralište, u zavjetrinu, na platnene krovove auta. No napravio sam sklonište sa sjedalima pa sad tu obitavaju - govori Josip dodajući kako životinje izmaknu kontroli kad je susjed (86) bolestan, pa su gladne i nervozne.

Proteklih godina i koza i jarac su se pentrali na krovove i parali platno, a ponekad su i obarali kamenje, koje bi se potom survalo na Hajdićeve automobile. ­Zvao sam načelnika, društva za zaštitu životinja, sad i policiju, ali nitko mi ne može pomoći. Parkiralište ne mogu ni ograditi jer će koze sigurno naći put, a ne želim im nauditi - zaključuje Hajdić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa