Obavijesti

News

Komentari 46

Na parkiralištu joj oteo torbu: Hrabra trudnica lovila lopova

Na parkiralištu joj oteo torbu: Hrabra trudnica lovila lopova
5

SAD: Razbojnik je Kristen Thompson oteo torbicu na parkiralištu supermarketa. Potrčala je za njim no on ju je odgurnuo i pala je. Digla se i krenula opet za njim

VIDEO

Trudnica Kristen Thompson iz Michigan a možda na prvu izgleda kao laka meta razbojnicima, no jedan od njih se uvjerio u suprotno.

Kristen (22), koja je u devetom mjesecu trudnoće , vraćala se iz kupovine kada ju je napadač iznenadio na parkiralištu supermarketa. Dok je stavljala vrećice s namirnicama u automobil, muškarac joj je prišao i oteo torbicu , javlja People.com.

Potrčala sam za njim. Bila je to automatska reakcija. Bila sam užasno ljuta jer je u toj torbici bilo sve što mi treba, rekla je Kristen

- Potrčala sam za njim. Bila je to automatska reakcija. Bila sam užasno ljuta jer je u toj torbici bilo sve što mi treba - rekla je Kristen.

Lovila je razbojnika preko cijele trgovine, a u jednom trenu ju je gurnuo na pod toliko snažno da je razderala koljena. No to je nije zaustavilo. Podignula se i ponovno potrčala za napadačem.

Koljena su joj toliko krvarila da je ipak morala sjesti . Dječacima koji su igrali košarku na igralištu preko puta doviknula je da joj je muškarac oteo torbicu. Potrčali su za njim, a nakon minute natezanja bacio je torbicu.

Lopov 'zaradio' nekoliko udaraca šakom u lice

No zadržao je novčanik i nastavio bježati. U međuvremenu je Kristen pozvala policiju, roditelje i brata koji su došli na mjesto događaja. Njezin brat je na kraju uspio uloviti lopova nekoliko ulica dalje. Razbojnik, za kojeg se kasnije utvrdilo da se zov e Mark Newton (30), zaradio je nekoliko udaraca šakom u lice u okršaju s Kristeninim bratom.

Rodila sinčića dan nakon incidenta

Dan nakon incidenta, Kristen je carskim rezom rodila malog Josepha.

Razbojnik Newton je zadržan u pritvoru uz mogućnost izlaska na slobodu uz jamčevinu od 8000 dolara. Uskoro očekuje prvo saslušanje pred sudom.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.