Obavijesti

News

Komentari 827

Nabavili su ga u Lourdesu: I u Mariji Bistrici imaju svjetleći kip

Nabavili su ga u Lourdesu: I u Mariji Bistrici imaju svjetleći kip
1

Čitateljica iz Marije Bistrice svoj je kip Gospe prije 15 godina kupila u Lourdesu. Nakon vijesti o svjetlećem kipu iz Međugorja, učinilo joj se da je baš isti kao njezin

VIDEO

Kip sam držala u sobi sa starim stvarima u koju rijetko ulazim pa nisam prije primijetila da svijetli, rekla nam je čitateljica iz Marije Bistrice u Zagorju.

Kupila ga je prije 15 godina u Lourdesu. Nakon što je vidjela u novinama fotografiju Gospina kipa u Međugorju koji svijetli, čitateljici se učinilo da je taj kip baš isti kao njezin.

Čim je pao mrak, odnijela ga je u vrt. Obitelj se okupila oko njega. Nisu mogli vjerovati. I njihov je kip svijetlio. Dodala je kako ju je cijela priča oko svjetlećeg kipa u Međugorju poprilično naljutila.

- Odmah sam pomislila kako se ne radi o ukazanju niti o znaku koji šalje Gospa nego o prevari. Smatram da je u ovo doba krize vjere i morala ljude vrlo lako namamiti da povjeruju u svakakve besmislice - rekla je žena. U Međugorju je bila već dva puta, isto tako i u Lourdesu, a u svetištu u Fatimi u Portugalu je bila čak tri puta.

Za vikend se u Međugorju očekuju tisuće hodočasnika

No ni to da se svjetleći kipovi mogu kupiti na internetu nije pokolebalo brojne vjernike koji i dalje dolaze u kuću vidjelice Vicke Ivanković Mijatović u Međugorju.

Hodočasnici iz Irske, Italije, Hrvatske, Poljske u petak su strpljivo čekali da uđu u kuću i pomole se pred kipom.

Gužve nisu velike kao po noći. Mnogi od njih već su čuli da i drugi kipovi svijetle kao i ovaj.

- Nama to ne smeta. Vjerujemo da je ovo nadnaravna svjetlost. Vjerujemo da se i Gospa tu ukazala. Sigurni smo da ovo nije djelo ljudskih ruku. Ovo je čudo - objašnjavaju nam Danny i Joseph McGraddy, hodočasnici iz Irske. 

Vidjelica Vicka kaže kako je kip u njezinoj kući već više od trideset godina te da do sada nije svijetlio. Za vikend se u Međugorju očekuju tisuće hodočasnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 827
VIDEO

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...
VREMENSKA PROGNOZA

Izađite iz mora, vrijeme je opet za kapute! Evo kada stiže nagla promjena, minusi i snijeg...

Prema norveškoj stranici yr.no, temperature će idućeg tjedna u dijelovima Hrvatske ići i ispod nule. U Zagrebu, primjerice, će idućeg utorka najniža temperatura biti 1 stupanj Celzijusov.

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda
REAKCIJA PREDSJEDNIKA

Zoran Milanović se oglasio nakon odluke Ustavnog suda

Nakon odluke Ustavnog suda obraćanje javnosti najavio je vođa SDP-a Peđa Grbin, a Zoran Milanović kratko se na Facebooku oglasio znakovitom porukom
Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!
PRATITE NA 24SATA

Neslužbeno doznajemo: Ustavni sud odlučio da Milanović ne može biti na listi za izbore!

Šef SDP-a Peđa Grbin objavio da postoji plan B u slučaju da Ustavni sud odluči da se Milanović ne može kandidirati dok je predsjednik