Obavijesti

News

Komentari 297

'Proći ću tu granicu milom ili silom': Ljubav jača od blokada

'Proći ću tu granicu milom ili silom': Ljubav jača od blokada
1

Otvorite granicu na Erdutu jer se ženim 3. 10. i moram po mladu u Novi Sad! Ako ne otvorite, proći ću milom ili silom, napisao je na vlada.hr Miodrag Novaković (25)

VIDEO

Otvorite granicu na Erdutu jer se ženim 3. 10. i moram po mladu u Novi Sad! Ako ne otvorite, proći ću milom ili silom, napisao je na stranici vlada.hr Miodrag Novaković (25) iz Tenje. Očajan je zbog situacije s izbjeglicama, koja mu je zakomplicirala život.

Naime, Miodrag po mladenku Sanelu Ljepić (25) treba otići u Novi Sad i dovesti je u Vukovar na vjenčanje i svečanu večeru. Budući da su proteklih dana  granični prijelazi sa Srbijom bili zatvoreni, Miodrag nije znao kako će uopće po svoju mladu. Dodatni je problem bio što je na svečanu večeru pozvano 500 uzvanika iz Srbije i Hrvatske, a sve je već rezervirano i plaćeno. 

- Svadbu planiramo već godinu dana i nitko nije očekivao ovakav problem. Nemamo plan B jer bi, primjerice, ići preko Bosne u Novi Sad, trajalo 5-6 sati u jednom smjeru, a to nam nije opcija - kaže Miodrag. Kroz smijeh dodaje kako neće valjda po mladu ići preko kukuruza, kao izbjeglice koje već danima pristižu u Hrvatsku. I njegovi, ali i Sanelini roditelji, očajni su te na svim stranama pokušavaju naći rješenje ove situacije.

Granice su u petak u 17 sati ponovno otvorene pa vjerujemo da Miodrag i Sanela neće više imati problema sa svojim vjenčanjem.

A ljubavna priča Miodraga i Sanele traje od prvog razreda osnovne škole.

- Sanela je rođena u Hrvatskoj, živjela je u Tenji, zajedno smo išli u prvi razred i mama mi kaže kako sam već onda u nju bio zaljubljen. Štoviše, svima sam govorio da mi je cura. A onda je počeo rat i Sanelini su otišli u Srbiju. Našao sam je na Facebooku 2009., javio joj se i od tada smo se stalno dopisivali - otkrio je Miodrag. Viđali bi se kad bi došla u Tenju posjetiti svoju baku.

- Iako smo stalno u kontaktu, od lani smo i službeno par. Budući da je Sanela ona prava za mene, odmah smo počeli planirati svadbu - kaže zaljubljeni Miodrag, koji je svoju djevojku vodio na mnoga putovanja diljem Europe. Veliku i tradicionalnu svadbu priželjkuju jer oboje imaju jako puno rodbine.

- Cijelo vrijeme brinem kakvo će nam biti vrijeme na dan vjenčanja, a sad me za to baš briga. Jedino što želim je da se Miodrag i ja vjenčamo - odlučno je zaključila Sanela

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 297
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.