Obavijesti

News

Komentari 27

Rekli su im 'sin vam je mrtav', a on kod svoje cure živ i zdrav

Rekli su im 'sin vam je mrtav',  a on kod svoje cure živ i zdrav
3

Roditeljima Justina Priesta (29) policija je rekla da je njihov sin poginuo u prometnoj nesreći. Kasnije se ispostavilo da su identificirali krivu osobu. Policija se ispričala

VIDEO

Roditeljima Justina Priesta (29) kanadska policija je rekla da je njihov sin poginuo u prometnoj nesreći. No nisu ni slutili kakav će ishod imati tragičan događaj.

Nesreća u kojoj se osobni automobil zabio u stablo, pri čemu su još dvije osobe ozlijeđene, zaista se dogodila prošle srijede. Policija je Priesta proglasila mrtvim, a vijest o nesreći izašla je u novinama, javlja CNN.

Greška u komunikaciji

Policija je potom zatražila mjesne rendžere da provjere je li poginula osoba Justin Priest. Međutim, došlo je do nesporazuma u komunikaciji. Umjesto toga, rendžeri su posjetili dom Priestovih i obavijestili roditelje da su ostali bez sina.

Justinov otac Jay je nazvao policiju koja je potvrdila informaciju. Rekli su da se Justin zbog neprilagođene brzine zaletio u stablo. Kako je istraga napredovala, policija je tvrdila da je Justin vjerojatno vozio pijan. Njegova majka Karen odbijala je povjerovati u takve informacije - to nije nalikovalo njezinom sinu.

Neočekivani obrat

Nakon što su obavijestili drugog sina o Justinovoj smrti, shrvani roditelji su krenuli prema domu Justinove dugogodišnje djevojke Julije. Željeli su joj osobno reći što se dogodilo. No umjesto Julije, na vratima se pojavio Justin. Doduše, tek se probudio, ali bio je živ i potpuno zdrav. Roditelji su bili u šoku.

- Nisam znao zašto su tako izbezumljeni i uplakani. Ništa mi nije bilo jasno, tek sam se probudio - kazao je Justin.

- Kad sam vidio da je živ, čvrsto sam ga zagrlio. Najtužniji dan u mom životu u sekundi je postao najsretniji - rekao je otac Jay.

Policija se ispričala zbog pogreške

Nakon što su se uvjerili da je sve u redu s njihovim sinom, Jay i Karen su javili policiji da je identificirala krivu osobu. Na kraju se ispostavilo da je u nesreći poginuo  jedan drugi Justin Priest (33), kako je i objavljeno u novinama.

Policija se nakon incidenta ispričala obitelji Priest.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke