Obavijesti

News

Komentari 33

Svadba iz snova za 0 kn: Našli sponzore za vlastito vjenčanje

Svadba iz snova za 0 kn: Našli sponzore za vlastito vjenčanje
4

Courtney McKenzie i Jamil Newell u svakom će trenutku svog vjenčanja nositi logo svojih sponzora, a na medenom mjesecu oglašavat će ih na društvenim mrežama

VIDEO

Par iz Orlanda na Floridi dosjetio se odličnog načina kako organizirati velebno vjenčanje bez da potroše ijedan cent. Courtney McKenzie i njezin zaručnik Jamil Newell odlučili su se tzv. ''sponzorsko vjenčanje'' i medeni mjesec, što znači da će njihovi posebni trenuci u svakom trenu biti opskrbljeni reklamnim uzorcima najrazličitijih kompanija, a oni će zauzvrat nositi loga svojih sponzora.

Courtney, koja se bavi društvenim mrežama i vodi svoju marketinšku agenciju, osmislila je cijeli projekt.

- Zašto ne bih spojila svoje dvije ljubavi - Jamila i marketing? - kaže Courtney, a ni zaručnik se ne žali jer će od vlastitog vjenčanja samo profitirati.

VIDEO

Par obožava putovati pa su odlučili vjenčati se na Tajlandu ove zime. Ceremonija vjenčanja zakazana je za 14. prosinca , a nakon vjenčanja planiraju 11 dana istraživati jugoistočnu Aziju. Kada je sve osmislila, Courtney je plan vjenčanja poslala na stotine adresa očekujući pozive.

Kompanije i male tvrtke doslovno su se borile da dobiju termin za razgovor s dosjetljivim parom. Kreirali su pakete 'usluga' za zainteresirane sponzore i ponudili da će sve što će dati gostima na vjenčanju imati logo kompanija koje ih budu sponzorirale. Ambleme s logo oznakama kompanija Courtney i Jamil nosit će čak i na vjenčanici i odijelu.

'Ne smeta nam što ćemo biti hodajuće reklame'

- Dok god imamo prikupljenih 30.000 dolara, ne smeta nam što ćemo biti hodajuće reklame. Tijekom medenog mjeseca reklamirat ćemo sve naše sponzore na društvenim mrežama i uključiti ih u naše putovanje. Možda izgleda materijalistički, ali mi želimo vjenčanje i ne želimo da nam novac predstavlja problem u najljepšim trenucima. Volimo se i to je najvažnije, imala naša ljubav na sebi logo ili ne - zaključio je par.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a