Obavijesti

News

Komentari 59

Svinja Šara pobjegla gazdarici pa prošetala seoskim ulicama

Svinja Šara pobjegla gazdarici pa prošetala seoskim ulicama
7

Osim što je obišla nekoliko ulica, vesela svinja je prošetala i dvorištem područne škole, obišla vrt te se neko vrijeme izležavala na travnjaku iza školske zgrade

VIDEO

Nesvakidašnjem prizoru svjedočili su stanovnici Skenderovaca kod Požege. Usred bijela dana seoskim ulicama prošetala je svinja. Rokćući i vrteći repom bježala je od gazdarice koja ju je bezuspješno dozivala i pokušavala natjerati da se okrene kako bi je vratila u svinjac. No ovoga puta svinja je bila brža i željna istraživanja okoline. 

- Hormoni joj divljaju jer joj je vrijeme parenja. Nemirna je pa stalno nekud bježi. Ne smijem je ostaviti nezaključanu i bez nadzora niti minute. Pretpostavljam da traži mužjaka, a u selu ih ima nekoliko pa ih vjerojatno osjeti po mirisu. Nekako mi se iskrala dok sam čistila dvorište i u sljedećem trenutku već je bila na cesti - objasnila nam je njena gazdarica. 

Osim što je obišla nekoliko ulica u malom slavonskom selu udaljenom 11 kilometara od Požege vesela svinja prošetala se i dvorištem područne škole, obišla vrt te se neko vrijeme izležavala na travnjaku iza školske zgrade. Srećom, u svom pohodu nije oštetila niti jedan parkirani automobil pored kojih je prolazila ili prouzročila ikakvu drugu štetu. 

''Znatiželjnoj svinji treba što prije naći dečka''

Neki od stanovnika izašli su iz kuća i sve promatrali sa smiješkom. Kroz šalu, gazdarici su poručili da znatiželjnoj ljubimici što prije pronađe dečka. 

- Bilo mi je smiješno gledati je uznemirenu dok ne zna kud bi sa sobom. Vidjeli smo susjedu kako trči s metlom u ruci za njom, ali je svinjica bila brža. Čak se zavukla u vrt i legla nekoliko minuta u travu kako bi joj se sakrila. Izgledalo je kao u crtanim filmovima. Da nismo vidjeli ne bismo vjerovali - prepričavali su susjedi. 

Nakon 20-ak minuta naganjanja ulicama Skenderovaca Slavonka je nekako primirila životinju te je uspjela izvesti iz školskog dvorišta na glavnu ulicu. S metlom u ruci tapšala ju je cijelim putem po leđima te je usmjeravala na putu do dvorišta obiteljske kuće nakon čega ju je zatvorila u svinjac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela