Obavijesti

News

Komentari 106

Zaglavila se šapa: Vatrogasci trgali radijator da spase macu

Nesretna Una je u 3.30 sati u utorak skočila na radijator gdje spava i zapela šapom između rešetki. Došli su vatrogasci pod rotirkama kako bi spasili nesretnu macu

VIDEO

Spavala sam u sobi i čula Unu kako odlazi u dnevni boravak. Odjednom je počela vrištati i jaukati kao da je živu spaljuju. Otrčala sam i vidjela kako je zapela, kaže Branka Miočević (26) iz zagrebačkog Vukomerca. 
Njoj je maca doživjela pravu agoniju. Nesretna Una je u 3.30 sati u utorak skočila na radijator gdje spava i zapela šapom između rešetki. Branka, njezin brat Petar (20) i majka Marija (52) smirivali su je i pokušavali izvući, ali bez uspjeha.

Maca se još više zaglavila.

 
- Jako nas je izgrebala, a mamu je i ugrizla - dodaje Branka. Nakon 20 minuta pozvali su vatrogasce i ubrzo je došao kamion s upaljenom rotirkom. Pohitali su u pomoć Uni.

Anto Magzan/PIXSELL

- Prvo su pokušavali razmaknuti rešetke, ali na kraju su ih morali otkidati pajserom. Sve je trajalo 10 minuta - kaže Branka. Kad se oslobodila, Una je odmah otrčala do kutije s pijeskom i popiškila se od stresa. Ali ubrzo se smirila i odspavala. Za inače maznu i tihu Unu, Branka i brat su jako vezani. Udomili su je prije godinu dana kad je imala nekoliko tjedana. - Volonteri iz udruge ‘Prava šapa’ našli su je na Bundeku u žbunju. Tako je i dobila ime, Una iz žbunja - kaže nam Branka te dodaje da će maca uskoro dobiti prinove. 
- Možda mačićima damo imena Radijator ili Skočko - našalio se Petar. Obitelj Miočević zahvalna je trojici vatrogasaca koji su došli iz postaje Žitnjak.

- Mama se ispričala što smo ih zvali kasno, a oni su rekli da im je to posao - kaže Branka. Dodaje da spasitelje čeka nagrada, sočni mamini kolačići koje će odnijeti u postaju.

Anto Magzan/PIXSELL

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...