Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

10 super vježbi za prekrasne i savršeno oblikovane noge

Vitke noge bit će spremne za pokazivanje i toplije dane uz plesnu zumbu, čučnjeve, pilates vježbe koje izdužuju mišiće i trening seksi Victorijinih anđelica

VIDEO

Noge su uz guzu i trbuh kritična zona na kojima se masne naslaga lako nakupljaju, ali ih je teško skinuti. Kombinacija zdrave prehrane i vježbi najbolji je način za oblikovanje lijepih i seksi nogu. Pridružite nam se u izazovu i pronađite najbolji tip treninga za sebe, od klasičnih čučnjeva, vježbi Victorijinih anđelica i pilatesa do zumba treninga.

1. Dinamična zumba idealan je spoj fitnessa i dobre glazbe, a za izvođenje su vam potrebne tek dobra volja i stolica:

VIDEO

2. Vježbe kojima seksi Victorijine anđelice oblikuju noge temelje se na čučnjevima,  iskoraku i vježbama ravnoteže koje aktiviraju mišiće u bedrima:

VIDEO

3. Lijepo oblikovani listovi jednako su važni kao i čvrsta bedra. Oblikovat će ih vježbe dizanja i spuštanja te kombinacija s utezima. Utege mogu zamijeniti obične bočice vode:

VIDEO

4. Pilates vježbe rade se u polaganom, ali intenzivnom ritmu. Osim što izdužuju mišiće, smanjuju i celulit. Odličan su izbor jer vrlo brzo daju rezultate:

VIDEO

5. Tek je 50 sekundi dovoljno za istrenirane noge kakve ima Miley Cyrus. Kako to radi fitness trenerica Rebecca-Louise provjerite u videu:

VIDEO

6. Ove su vježbe odlične za sve pripadnice ljepšeg spola koje žele lijepo oblikovane noge, ali ne i previše mišičave. Dovoljno je samo raditi seriju od tri jednostavne vježbe:

VIDEO

7. Ciljane vježbe usmjerene su na učvršćivanje bedara, a izvode se u serijama od samo 30 sekundi:

VIDEO

8. Jednonožni čučanj nije lako izvesti, osobito na neravnom terenu. Najbolje ga je raditi na čvrstoj podlozi bez dodatnog opterećenja. S vremenom treningu možete dodati bučice ili bočice vode:

VIDEO

9. Pilates lopta idealna je za vježbanje gornjeg dijela nogu, naročito unutrašnje strane bedara:

VIDEO

10. Ove su vježbe idealne za početnike i žene koje se pokušavaju vratiti u formu nakon trudnoće. Jednostavne su i nisu previše naporne pa ih mogu izvoditi svi:

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'