Obavijesti

Lifestyle

Komentari 63

Prvi put stala na noge žena koja se izgladnjivala do 18 kg

Prvi put stala na noge žena koja se izgladnjivala do 18 kg
1

Vapaj očajne Rachael (37) na internetu dirnuo je ljude širom svijeta pa su sakupili 1,2 mil. kuna za liječenje. U videu je molila bolnicu da ju prime, a oni su to odbili...

VIDEO

Prvi put nakon više mjeseci Rachael Farrokh (37) je stala na noge nakon što su je liječnici u bolnici odbili primiti pod izgovorom da je premršava za liječenje. Ova glumica iz Kalifornije izgladnjivala se dok nije pala na 18 kilograma. Bila je preslaba da bi se kretala i znala je da joj se tijelo gasi i da je pitanje trena kada će umrijeti.

Mnoge je dirnuo njezin video na internetu u kojem preklinje bolnicu da je prime na liječenje pa su sakupili oko 1,2 milijuna kuna. Izabrali su tim liječnika koji ju liječe u njezinom domu i pomažu da dođe do obližnjeg medicinskog centra . Javila se i bolnica iz Colorada koja je pristala primiti ju na liječenje, ali let do tamo bio bi za nju prenaporan.

Sada ide na tretman u blizini svoje kuće. Vježbama joj jačaju mišiće i pokušat će joj vratiti kilažu posebnim pripravcima, piše Daily Mail .

- Hvala vam svima što ste mi dali šansu za život i na svemu što činite za nas. To što ste učinili je nevjerojatno. Zbog vas ljudi ja imam šansu vidjeti liječnike - zahvalila je u videu svima ljudima koji su joj pomogli.

Pogledajte dirljivi video:

VIDEO

Od anoreksije je oboljela prije deset godina kada je izgubila posao. Njezin suprug je napustio posao osobnog trenera da bi brinuo o njoj kao skrbnik. On je sve vrijeme uz nju i velika joj je podrška. Njezinim prijateljima na Facebooku je napisao: "Iako svaki dan prolazi kroz puno boli, ona ispunjava svoje obećanje i žestoko se bori. Hvala vam svima na podršci."

Prije je bila lijepa mlada žena puna energije, a ljubav između nje i supruga je velika. Godinama je uz nju i daje sve od sebe da ona ozdravi.

Facebook

Anoreksija se inače svrstava u kategoriju teško izlječivih bolesti zbog malog postotka uspješno izliječenih, a rezultat je u brojnim slučajevima smrt uslijed izgladnjivanja i oštećenja organa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku