Obavijesti

News

Komentari 40

Morskog psa opet vidjeli u nedjelju u moru ispred Pule

Morskog psa opet vidjeli u nedjelju u moru ispred Pule
8

NEMAN U PLIĆAKU: Lučka kapetanija pregledava more kod otočića Sveti Andrija ispred Pule jer je netko od građana opet vidio morskog psa u moru

VIDEO

Šokirali smo se. Ne znamo koja je to vrsta, ali bio je dugačak oko 6 ili 7 metara. Bio je prugast i golem. Njegova peraja je izronila i šokirala nas, pričao je vidno uzbuđeni Bojan Mejak (19) iz Pule pokazujući nam slike morskog psa snimljene mobitelom.
Na vrlo velikog morskog psa, kakav rijetko dolazi u naše more, osobito za zimskih dana, otac i sin Mejak doslovce su naletjeli u subotu oko 16.45 sati na Fiželi u Puli. Velika riba izronila je u plićaku, samo dva metra u moru ispred njih.
- Htio sam uloviti lignju, ali je umjesto lignje izronio morski pas, pa sam u šoku brzo povukao štap. Gotovo pet minuta je kružila psina oko nas, mirno, bez straha. Napravio je cijeli đir po pulskom zaljevu i jednostavno zaronio na kraju i otišao prema brodogradilištu Uljanik - rekao je Bojan. Onako šokirani, Mejakovi i još jedan Puljanin pokušali su psa nekako izvući na obalu.
- Daj pušku! Je...o te kako me u...ro, ogroman je! - povikao je Bojan cijelo vrijeme snimajući golemu neman. Otac i sin sve su vrijeme hodali uz obalu s golemom psinom, koja ih je netremice gledala iz vode i plivala mirno, bez straha od ljudi.
- Bio mi je jednostavno preblizu. Mogao sam ga dotaknuti, ali ipak nisam. Ima široku glavu i usku njušku. Ovakvo što nikad u životu nismo doživjeli. Ovo je neviđeno - ispričali su nam otac i sin Mejak.

KAPETANIJA ĆE PROVJERITI JE LI PAS JOŠ U PULI
Odmah su, kažu, obavijestili Lučku kapetaniju i pulske veslače da se ne prepadnu morske psine. Djelatnici Lučke kapetanije i pomorske policije pregledavaju more kod otočića Sveti Andrija jer je prema izjavama svjedoka tamo u nedjelju opet viđen isti morski pas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke