• Članak
  • Komentari 23
  • Share 95
  • Tweet
http://www.youtube.com/v/MDvsSXMMLC0

Pogledajte kako sam nježna: Gorila Koko jako želi biti mama

Budući da je Koko gorila koja poznaje čak dvije tisuće engleskih riječi, djelatnicima Zaklade za gorile je tim više stalo da joj ispune želju. Mogla bi bebi prenijeti znanje

Ponedjeljak, 06. 8. 2012. u 11:15    Piše: 24sata

Tisuće i tisuće njenih obožavatelja već jako dugo čeka sretnu vijest, međutim jednoj od najpoznatijih gorila na svijetu nikako da se ispuni najveća želja - da postane majka.

Gorila Koko (41) ništa ne bi voljela toliko kao bebu, no djelatnici kalifornijske Zaklade za gorile joj zasad ne uspijevaju pomoći.

Naime, Koko se dosad nije željala pariti s dvama joj znanim mužjacima, s Michaelom (uginuo je 2000. godine) zato što ga je doživljavala kao brata, te s Ndumeom zato što se nikada nije toliko opustila u njegovoj blizini da bi mu dopustila intiman odnos.

Posvajenje je zato za nju najrealnija opcija, međutim djelatnici Zaklade se muče kako to ostvariti. Naime, do sada nisu našli niti jedan ZOO koji bi se odrekao mladunca, a ilegalna kupovina naravno da ne dolazi u obzir.

Zato je za Koko najveća šansa Ndume ukoliko mu uspiju naći ženku s kojom bi se pario. 

Koko je, istaknimo, gorila koja poznaje čak dvije tisuće engleskih riječi, pa je svima u Zakladi time više stalo da joj ispune želju jer bi to ujedno značilo da će svoje golemo znanje prenijeti na novu generaciju.

Tagovi: gorila želi biti majka, gorila koko

Izdvojeni komentari 23 komentara Pogledaj sve komentare
06.08.2012., 13:10

iOluja: e kada vidim ovo onda pomislim koliko je pametna gorila i vise zasluzuje djete nego neki koji zlostavljaju i ubijaju svoju djecu!

06.08.2012., 11:57

HowYesNo: Koko bolje priča engleski od večine naših političara!!! Predlažem da je izaberemo na izborima da nas predstavlja u saboru. Ionako političari rade majmune od nas.....btw: možda si Koko u parlamentu nađe partnera pa joj se ostvari želja da postane majka?

06.08.2012., 13:02

memyself: životinje su prekrasna bića, užasno mi je što ih neki ubijaju radi koristi

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar