To je to što me zanima!

Američki pastor organizirao je veliko spaljivanje knjiga: Bog je uz mene, Harry Potter je sotona

Kontroverzni pastor iz savezne američke države Tennessee, Greg Locke, u središtu je skandala nakon što je organizirao veliko spaljivanje knjiga. Ljudi ga uspoređuju s nacistima, ali on tvrdi da samo štiti svijet od zla...
Vidi originalni članak

Pastor Greg Locke, koji pripada malo poznatoj crkvi "Global vision Bible church", našao se u središtu skandala nakon što je prošlog tjedna na parkingu ispred svoje crkve organizirao veliko spaljivanje svega okultnog, javili su američki mediji.

FELJTON - EGZORCIZAM Sudili majci, ocu i svećenicima jer su Anneliese egzorcističkim ritualima otjerali ravno u smrt

- Kao što sam rekao na kraju mise, ovog tjedna organiziramo spaljivanje svega okultnoga. Dolaze nam stvari sa svih strana koje planiramo spaliti. Ne, ovo nije igra. Vještice i slično su dio demonskog, a moj je posao stati tome na kraj - napisao je na društvenim mrežama ovaj pastor i odmah nastavio:

- Donesite Harry Potter knjige i filmove, sve vezano uz "Sumrak" sagu, ploče za prizivanje duhova, tarot karte, kristale... Sve su to demonske stvari koje trebaju biti bačene u vatru. Sve su to sotonističke stvari. Nije me briga ako vam je smiješno ili mislite da sam lud. Znam prepoznati okultno. Nismo spremni na kompromise s onima koji štuju sotonu, ovo je jedini izlaz iz mračnog doba - nadrobio je među ostalim ovaj piroman pastor. 

TVRDE 'ZOMBI-EKSPERTI' 'Svi trebamo biti spremni na zombi-apokalipsu. Na svijetu će biti samo deset sigurnih država'

Od lokalnih vlasti je dobio dozvolu, zapaljena je vatra i okupilo se nekih stotinjak građana koji su u nju bacali razne predmete. Cijeli event Locke je prenosio na svojem Facebook računu. Prijenos je pratilo više od deset tisuća ljudi.

JAVIER TVRDI DA JE U 2028. GODINI Novo javljanje Španjolca koji je zapeo u budućnosti: Život mi je noćna mora, doznao sam istinu

Brojni korisnici društvenih mreža izrazili su svoje nezadovoljstvo ovim okupljanjem. Zamjeraju vlastima što su im dali dozvolu.

- Ovo su radili nacisti, a sad rade oni. I sve to pod krinkom Boga. Ja sam katolik, ali ovo nema veze sa crkvom ni Bogom. Sramite se - jedan je od brojnih negativnih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dalibor0704 12.02.2022.

    Kulturocid, bez obzira na sadržaje knjiga. Trebalo bi ga uhapsiti, zatvoriti i spaliti njegovu crkvu. Hoće li organizirati spaljivanje Asimova i Clarka? Možda i Alise u zemlji čuda?

  • x00x 10.02.2022.

    ako biblija potvrdjuje postojanje boga onda i knjiga Harry potter potvrdjuje postojanje carobnjaka

  • toma789 10.02.2022.

    potpuno ista stvar što radi i katolička crkva

Komentiraj...
Vidi sve komentare