To je to što me zanima!

Astral i 24sata te vode na Sajmove zdravog življenja!

Od 29.9. u 13 sati do 30.9. u 11 sati odgovorite na nagradno pitanje jer 5 najkreativnijh ogovora nagrađujemo jednodnevnim ulaznicama za dvoje za Sajmove zdravog življenja!
Vidi originalni članak

Ponovno s vama, ali po prvi puta pod zajedničkim nazivom predstavljamo Sajmove zdravog življenja!

Program predavanja, seminara, kongresa, prezentacija, radionica, okruglih stolova i dugih oblika programa edukacije ukupno će trajati čak 270 sati, a održavat će se na osam lokacija kroz sva četiri dana trajanja sajmova.

Vrijedno vaše pažnje su predavanja na temu Snaga Žene i kako osvijestiti vlastitu snagu da postanemo vrhunski manager Života ili Kako za(voljeti) sebe. Vera Čudina uči nas da je iz svake krize u životu izlaz moguć, a Keith Sherwood o tajnama iscjeljivanja i samorealizaciji.

Život je igra, ali često prepreke u životu učine ga manje zabavnim, a kako ga učiniti jednostavnijim možete saznati na predavanju Kako kreirati život s lakoćom. Predavač iz Damanhur Italija približit će nam kako doći u kontakt sa sinkronicitetom

Više sati programa posvećeno je biodinamičkoj proizvodnji hrane kao i predstavljanju OPG-ova koji uzgajaju hranu na ovaj način. Tema medicinske konoplje zavladala je medijskim prostorom i sustavno raste zanimanje za tu biljku, a na K(r)onoplji stručnjaci već nekoliko godina osvještavaju javnost o pozitivnom učinku konoplje na zdravlje.

Puno pažnje posvećeno je edukaciji pa očekujte radionice ayurvedske kuhinje i izrade prirodne kozmetike, NLP radionice, tehnike disanja i meditacije, Dahom do iscjeljenja, radionice pjevanja, Svjetlost i zvuk, Zvučne kupke, Gong Puja, Kundalini, Shakti i Ashtanga joga, Aikido dok će šumski kuhar Anton Rudan kuhati sa samoniklim biljem.

Subota popodne rezervirana je za Na rubu znanosti s Krešimirom Mišakom, a zatim se možete uputiti na koncert Tribal Jam Orchestra.

Također, organiziran je cijeli niz predavanja za sve koji se bave pčelarstvom s temama poput kakva je budućnost pčela i pčelarstva, utjecaj klimatskih promjena i izazovi suvremenog pčelarstva i ostale stručne teme.Osim edukativnog i stručnog dijela sajam nudi Kušaonicu meda i Izložbu stare pčelarske opreme.

Saznajte više o Sajmovima zdravog življenja.

Želite li posjetiti Sajmove zdravog življenja? Od 29.9. u 13 sati do 30.9. u 11 sati odgovorite na nagradno pitanje jer 5 najkreativnijh ogovora nagrađujemo jednodnevnim ulaznicama za dvoje za Sajmove zdravog življenja!

Fill out my online form.

Dobitnike objavljujemo 30.9. nakon 11 sati.

Pročitjte pravila nagradnog natječaja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare